Hlavní obsah

Bojovníci Asterix a Obelix jako hokejisté. Paříž přivítá po 66 letech MS

Praha

Za pár týdnů vypukne opět boj nejlepších hokejových národních týmů o světový titul. Tento rok v zemi, která nepatří mezi elitní top šestku. Od 5. do 21. května hostí mistrovství světa Paříž a také německý Kolín nad Rýnem, kde se hrálo naposledy v roce 2010. Francouzská metropole přivítá elitu po dlouhých 66 letech.

IIHF WM 2017 France - Germany

 
Článek

Česká reprezentace pod vedením kouče Josefa Jandače do turnaje vstoupí v pátek 5. května od 20:15 v Paříži proti obhájcům titulu Kanaďanům. Po výběru Javorového listu nastoupí Češi v základní skupině B v Paříži postupně proti Bělorusku, Finsku, Norsku, Slovinsku, domácí Francii a Švýcarsku.

Oficiálními maskoty turnaje budou dvě komiksové postavy, které zná téměř celý svět. Galští bojovníci Asterix a Obelix budou provázet diváky celým šampionátem.

Češi budou bojovat po úspěch v AccorHotels Areně, která pojme 14 500 fanoušků. Mimo bojů v základní skupině B se ve francouzské metropoli uskuteční i dva čtvrtfinálové duely.

V Kolíně nad Rýnem se budou hrát zápasy světového šampionátu po sedmi letech. Paříž přivítá elitu po dlouhých 66 letech.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články