Hlavní obsah

Frolík nemá výstroj, místo něj v Liberci debutuje Vondrka

LIBEREC

Michael Frolík si na svou premiéru v národním týmu dospělých bude muset počkat nejdříve do soboty. Hokejový útočník Floridy měl sice původně nastoupit za reprezentaci ve čtvrtečním utkání Českých hokejových her v Liberci proti Švédsku, jenže mu ze zámoří nedorazila výstroj. Jeho místo tak zaujme narychlo povolaný Michal Vondrka z pražské Slavie.

Článek

Vondrka byl připraven v záloze jako náhradník a hlavní kouč národního týmu a zároveň jeho šéf ve Slavii Vladimír Růžička jej povolal poté, co Frolík marně čekal na výstroj z amerického Miami. Nakonec tedy právě Michal Vondrka absolvuje svůj křest na mezinárodní scéně.

"Frolíkovy věci stále nedorazily, prý zůstaly někde v Americe. Trenéři se tedy rozhodli operativně zařadit Michala Vondrku," citovaly stránky hokej.cz tiskového mluvčího svazu Pavla Bártu.

Další útočník Floridy Rostislav Olesz přiletěl do České republiky jiným spojem než jeho parťák Frolík a narozdíl od něj bude k zápasu se Švédy připraven. Měl by nastoupit v útoku s Vondrkou a Jaroslavem Hlinkou. K týmu už se připojil také obránce Ondřej Němec z mistrovských Karlových Varů.

Reklama

Související témata:
  2 : 3 sn Švédsko - Česko 2 : 3 sn   dohráno
20240428T14 : 00:00+0200
Švédsko vs. Česko
Švédsko vs. Česko
Švédsko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články