Hlavní obsah

Přišla nabídka ze Slavie, ale Havířov je domov. Co udělá legendární trenér?

Praha

Elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL svádí po konci kariéry boje nejen na střídačce, ale také v osobním životě. Sledujte první díl druhé řady oblíbeného seriálu Lajna 2.

Pacient | Podívejte se na hlášky z 1. dílu seriálu Lajna 2Video: Televize Seznam

 
Článek

Hrouzek vs. Hrouzek. Vztah otce se synem přinese hodně emocí, nejdřív se ale musí starší z rodinného klanu uzdravit. K tomu je ve vzduchu stěhování z Havířova do Prahy. A o hokej jde až na prvním místě. A jak řekla jedna zdravotní sestra. „Hokej je dar severských bohů."

„Deniso, jsem olympijskej vítěz, nemůžeš mi říkat, že jsem blbější než vajíčko." Vztah Luboše Hrouzka a jeho přítelkyně si projde opět svými turbulencemi. Veselo bude i na stadionu. „Pod tímhle psychopatem hrát nebudu," utrhl se ze řetězu zase jeden ze slávistů. Jak tohle dopadne?

Seriál scénáristy a dramaturga Petra Kolečka sledujte každé úterý na Stream.cz a Televizi Seznam. V první řadě seriálu se olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL rozešel se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodl se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... V Havířově! Teď se má vrátit do Prahy, bude excelovat?

V seriálu se představí známá jména. Mimo Jiřího Langmajera také Stanislav Šárský, Hana Vagnerová, Václav Neužil, Michal Suchánek, Tereza Vilišová, Tomáš Dastlík, Igor Bareš, Patrik Děrgel, Norbert Lichý a Zdeněk Piškula.

Reklama

Související témata: