Hlavní obsah

Rozšlapal brýle i stopky! Legendární trenér přesto dostává první reprezentační šanci

Vrací se v ráži. Vzteky rozšlapal během tréninku nejen své stopky, ale na půdě hokejového svazu také prezidentovy brýle. A protože pozurážel, koho jen mohl, vyhodili ho z milované Slavie. Dostal však nečekanou šanci. Luboš Hrouzek se stal trenérem slovenské reprezentace. Legendární filmový kouč se znovu již brzy objeví na obrazovkách. Třetí řada seriálu Lajna startuje v pondělí 11. října na Televizi Seznam.

Legendární kouč Luboš Hrouzek se vrací! Bude trénovat repre?Video: Stream.cz

 
Článek

Paradox, který rozehrává smršť humorných scének a často i pěkně drsných dialogů. Luboš Hrouzek absolutně neuznává slovenský hokej, ve Slavii odmítá vést lajnu slovenských hokejistů. Přesto je právě Slovensko jeho první reprezentační štací.

„Mým hlavním cílem je, aby se slovenskému hokeji už nikdo neposmíval," zní dost směšně z úst člověka, který si Jánošíka plete s Vinnetouem, a přesto si slovenského národního hrdinu nechá vytetovat na paži.

Třetí řada seriálu Lajna už brzy!Video: Stream.cz

Televize Seznam představila čtyři úvodní díly Lajny 3 ve středu večer v předpremiéře v CineStar na Andělu a reakce publika byla víc než vřelá.

Foto: Stream.cz

Luboš Hrouzek se zase rozpálí, buďte si jistí...!

Pikantní je, že Hrouzkův syn Patrik byl před mistrovstvím světa v Praze povolán do české reprezentace. Otec se ho však snaží přetáhnout k sobě na slovenskou stranu.

Čí dres nakonec mladý Hrouzek oblékne a kdo se stane šampionem? Na odpověď si diváci musejí ještě chvíli počkat...

Reklama

Související témata: