Hlavní obsah

1. česká liga je zpět! Sparta, nebo Slavia?

Kdo získá mistrovský titul? To je jedna z klíčových otázek, které hýbou právě probíhajícím ročníkem první české fotbalové ligy. Po podzimní části je na tom lépe Sparta. Udrží vedení v tabulce i po jaru, nebo bude sledovat mistrovskou korunovaci některého ze svých soupeřů? Největším konkurentem jí je Slavia, která získala silného vlastníka. Kdo uspěje?

Foto: Tipsport

1. česká liga je zpět! Sparta nebo Slavia?

Článek

Vsaďte si a sledujte kompletní program soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport! Založte si účet a získejte 300 Kč na své první sázky.

Pohled na tabulku po úvodních 19 kolech 1. české ligy do značné míry dává tušit, které dva týmy si to s velkou pravděpodobností rozdají o titul. Sparta získala 50 bodů, Slavia jich urvala o pět méně, ale odehrála jen 18 utkání. I proto jí bookmakeři dávají poměrně velké šance na vytouženou korunovaci (2), která by v jejím případě mohla díky dobrému klubovému koeficientu znamenat vstupenku přímo do základní skupiny Ligy mistrů.

ACS nezaváhá

Plzeň už se na oba pražské celky dívá se značným odstupem (35 bodů). Hned v prvním soutěžním duelu roku 2024 navíc čeká Viktorii ambiciózní Mladá Boleslav. To týmy z hlavního města mají přece jen přijatelnější soupeře. Červenobílí hostí v Edenu Jablonec a jejich rival z opačného břehu Vltavy zamíří do Karviné. Potvrdí předpoklady? Rayen1916 o tom nepochybuje a ukázal na vítězství ACS a minimálně dvě branky v kurzu 1,52.

„Pokud chce Sparta bojovat o titul, je pro ni výhra v tomto klání povinností. Uvidíme, jak na tom bude Lukáš Haraslín. Určitě by měl hrát Veljko Birmančevič, který by nám mohl ukázat, co v něm je. Skoro ve všech vystoupeních borců z Letné padly alespoň dvě trefy. Navíc na Karvinou umí, protože ji skolili sedmkrát v řadě,“ napsal v analýze.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.