Hlavní obsah

Australian Open: Bodne žihadlo Bartyová? Co Krejčíková?

Tenisoví příznivci se dočkali. V pondělí 17. ledna vypukne ostrá fáze úvodního grandslamu sezony. Koho na Australian Open favorizujete? Jak se bude dařit českým zástupcům?

Foto: Tipsport

Australian Open: Bodne žihadlo Bartyová? Co Krejčíková?

Článek

V mužském singlu loni kraloval Novak Djokovič, ze spárů ženského pavouka se tehdy vymanila Naomi Ósakaová. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte zápasy v Melbourne Parku živě na TV Tipsport. Podnik nejvyšší kategorie si zároveň zpestřete soutěží zdarma s názvem Survivor a diskutujte o něm v tematickém fóru. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Z českého fanouškovského pohledu se pozornost stočí na ženskou část pavouka. Podle bookmakerů Tipsportu má největší šanci trefit úspěch turnajová čtyřka Barbora Krejčíková, loňská šampionka Roland Garros. Mezi nasazenými najdeme i Petru Kvitovou. Finalistka Australian Open z roku 2019 rozehraje podnik u protinožců v roli dvacítky. V akci uvidíme také Markétu Vondroušovou, Marii Bouzkovou, Terezu Martincovou nebo Kateřinu Siniakovou. Co myslíte, postará se některá z nich o rozruch? Postaví prognózy na hlavu?

Jednička na trůnu!

V ženské dvouhře je top kurzovou favoritkou Australanka Ashleigh Bartyová, světová jednička. Co na to sázkař Ivan2728? „Nebude mít konkurenci. Je to žihadlo. Protože to, co v úvodu sezony předvádí, se nedá nazvat jinak než spanilá jízda. Nedávno ovládla turnaj v Adelaide. Vybouchala tam Gauffovou (22. hráčku WTA), Keninovou (12.), Šwiatekovou (9.) a Rybakinovou (13.). Ashleigh už má dva grandslamové tituly – z Wimbledonu (2021) a French Open (2019). Do sbírky teď přidá i ten domácí,“ míní Ivan2728 v analýze s kurzem 4.

Souhlasíte s tipérem? Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.