Hlavní obsah

Baník zase jede na Spartu! Vsaďte si a sledujte na TV Tipsport!

Základní část nejvyšší fotbalové soutěže skončila, na řadě je poprvé v historii nadstavba. Hned její první kolo přinese ve skupině o titul souboj nesmiřitelných. Ostravský Baník, jenž jde do akce z pátého místa, si zahraje na Letné proti Spartě. Ta je třetí a jejím hlavním cílem bude vzhledem k bodovým odstupům pozici udržet. Udělá důležitý krok? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Baník zase jede na Spartu! Vsaďte si a sledujte na TV Tipsport!

Článek

Velké soupeře čeká už třetí vzájemný zápas sezony. V obou prvních se radovali Letenští. Ti nejprve na podzim díky Tettehovi zvítězili 1:0. Před dvěma měsíci, kdy se hrálo v Praze, zase zvládli dlouhé oslabení po vyloučení Štetiny a dokázali uspět 3:2. Povede se jim i do třetice? Bude hodně záležet na tom, co předvede nevyzpytatelný Kanga, jemuž skončil disciplinární trest za žluté karty. Bude šikovný Gaboňan rozdílovým hráčem? Sledujte celou nadstavbu na TV Tipsport! Vsaďte si na nejvyšší fotbalovou soutěž u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Tři zásahy? Naprosté maximum!

Ani jeden z týmů do nadstavby nejde v ideálním rozpoložení, což se podle zahradyho na předváděné hře projeví. „Čekám ubojovaný duel, ve kterém nebudou chybět emoce, ale hodně gólů nečekám. Nevěřím, že by na Letné bylo vidět pět branek jako na konci února. Víc než tři rozhodně nepadnou," myslí si zahrady. Jak vidíte bitvu Sparty s Baníkem vy?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.