Hlavní obsah

Boj o semifinále! Vyřadí Slavia Arsenal? Bude prodloužení?

Fotbalisté Slavie poprvé v TOP 4 novodobé Evropské ligy? Může být! Stačí „maličkost“ – zvládnout čtvrtfinálovou domácí odvetu s Arsenalem. To se však snáz řekne, než udělá. Nutno podotknout, že před zápasem v Edenu jsou na tom z hlediska výsledku na Emirates Stadium (1:1) o něco lépe právě Pražané, kterým k prodloužení senzační pohárové jízdy stačí i bezgólová remíza, zatímco celek z Londýna potřebuje bezpodmínečně skórovat. Jak to dopadne?

Foto: Tipsport.net

Boj o semifinále! Vyřadí Slavia Arsenal? Bude prodloužení?

Článek

Oba týmy se na vzájemný střet naladily výhrou, když zmákly víkendové ligové bitvy. Sešívaní ovládli derby „S“ 2:0, mezi střelce se zapsali Tomáš Holeš (trefil se i na hřišti Gunners) se Stanislavem Teclem. A Arsenal? Ten v anglické Premier League uspěl na půdě posledního Sheffieldu 3:0 a přetrhl tak sérii čtyř zápasů bez vítězství. Dvě brankami zdeptal United Alexandre Lacazette, jednou Gabriel Martinelli. Kolik zásahů uvidíme v Praze? Vsaďte si na Slavii nebo další týmy Evropské ligy a získejte 150 Kč zdarma

Nuda nehrozí

Tipér s nickem Wipegod ve své analýze míní, že se v útoku prosadí oba tábory (v kurzu 1,86): „V prvním duelu kanonýři dvakrát nastřelili tyč a měli ještě další slibné šance. Na druhou stranu i Slavia mohla dát víc než jeden gól. Hra byla otevřená a podobný průběh očekávám také v odvetě. Pro sázku hovoří i to, že Artetova parta tento rok nemá ideální formu. Je proto zdolatelná.“ Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.