Hlavní obsah

Budou Vítkovice v Třinci opět matné? Trefí Sparta triumf č. 5?

Hokejisté Třince kralují Tipsport extralize. Z 19 zápasů vydolovali parádních 50 bodů a stále ještě nenašli přemožitele po 60 minutách. Co myslíte, ovládnou i úterní ocelářské derby? Vítkovicím se letos moc nedaří, patří k průměru. Na ledě rivala jim to navíc dlouhodobě nejde – neuspěly tam pětkrát z posledních šesti vzájemných ligových duelů (v každém z těchto klání přitom padlo maximálně šest branek). Budou hosté smutní i teď? Vsaďte si u Tipsportu, sledujte kompletní program Tipsport extraligy živě na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Budou Vítkovice v Třinci opět matné? Trefí Sparta triumf č. 5?

Článek

Nejlepší aktuální formou se může pochlubit pražská Sparta. Zmákla čtyři zápasy za sebou. Natáhne vítěznou sérii? Podle prognóz by se jí to mělo povést. Jejím nejbližším soupeřem je totiž v tabulce poslední nováček z Českých Budějovic. Stejně dlouhou šňůru jako Pražané pak tahá i Kometa. Jenže krachů… Za nevýraznými výsledky Brna stojí především žalostná koncovka borců z moravské metropole. Během posledních čtyř partií se dohromady trefili pouze třikrát! Probudí se Zaťovič a spol. proti Olomouci? Vsaďte si a sledujte kompletní program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Vítky nepřekvapí

Sázkař tutanota v analýze nepochybuje o tom, že Třinec svého rivala sejme s tím, že v utkání uvidíme minimálně pět gólů: „Varaďova parta je ve formě, ještě nepoznala chuť porážky v řádném hracím čase. Před druhou Plzní disponuje šestibodovým náskokem, a to absolvovala o dva duely méně. To Vítkovice jsou až osmé, mají dvakrát méně bodů než Oceláři. Minulé dva vzájemné střety pak vyhrál lídr Tipsport extraligy v poměru 4:3 a 6:2.“

Také senzaci nečekáte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.