Hlavní obsah

Čeští hokejisté narazili do dánské zdi. Zvednou se?

Hry pokračují v rychlém tempu. Dění v Číně vyvrcholí 20. února. V tradičně zvýšeném centru pozornosti je hokejová reprezentace. Dosáhne i přes úvodní zaváhání na medaili?

Foto: Tipsport

Čeští hokejisté narazili do dánské zdi. Zvednou se?

Článek

Založte si účet u Tipsportu, vsaďte si a debatujte o hrách v tematickém fóru. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky! Sportovní událost roku zároveň proložte Tipbankem a unikátní soutěží o hodnotné ceny. Princip? Tipujte zdarma vybrané příležitosti z her – především úspěchy/neúspěchy českých a slovenských reprezentantů.

Parta hlavního trenéra Filipa Pešána neodstartovala turnaj v Pekingu ideálně. S Dánskem padla 1:2. Na bránu soupeře ze severu Evropy přitom vypálila 40 ran! Houževnatý sok ale neskutečně kousal a k úspěchu mu stačilo jen 17 střeleckých pokusů. Co myslíte, otřepe se nároďák z překvapivé porážky? Bude v pátek proti Švýcarsku v útoku efektivnější? Borci ze země helvétského kříže nenašli v prvním střetu recept na sbornou (0:1).

Nula bodů pro český tým

I přesto, že Ambühl a spol. na výběr Ruska výsledkově nestačili, tipéra s nickem rinn jejich výkon zaujal. A to natolik, že je v utkání s Českem favorizuje: „Viděl jsem oba středeční duely. Švýcaři mají díky absenci hráčů NHL vysoké ambice a jak ukázal úvodní zápas, poskládali skutečně silný kádr,“ napsal sázkař v analýze s kurzem 2,45. Dvojku  dal na tiket i Archechempe: „Loni jsme od Švýcarska dostali příděl 2:5. Vzhledem k formě obou celků si troufám tvrdit, že tentokrát to nebude o moc lepší.“

Souhlasíte? Rozlučku se základní částí pak české mužstvo absolvuje v sobotu, kdy vyzve sbornou.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.