Hlavní obsah

Čeští hokejisté v Norimberku! Zasypou Němce góly?

Příprava české reprezentace na světový šampionát v lotyšské Rize je v plném proudu. Tým hlavního trenéra Filipa Pešána nyní zbrojí na dvojutkání s Německem. Bitva č. 1 se odehraje ve čtvrtek, druhý díl je na programu o dva dny později. Centrem dění přitom bude aréna v Norimberku. Potvrdí nároďák roli jasného favorita?

Foto: Tipsport.net

Čeští hokejisté v Norimberku! Zasypou Němce góly?

Článek

Český výběr má s německými hokejisty příznivou zápasovou bilanci. Z posledních 11 střetů vybojoval devět triumfů v základní hrací době, jeden po samostatných nájezdech a utrpěl jedinou porážku. V každém z předchozích pěti vzájemných duelů jsme pak viděli minimálně šest gólů a ve čtyřech z nich propadly do sítě našeho západního souseda alespoň čtyři puky. Bude přestřelka i ve čtvrtek? Vsaďte si u Tipsportu a vychutnejte si mezistátní zápolení živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Domácí pod palbou

„Češi vstoupili do přípravy dvěma jednoznačnými výhrami nad Rakouskem 5:0 a 7:2. Následoval řez kádrem, tým opustilo několik hráčů, naopak se připojili vyřazení semifinalisté – sparťané Tomášek s Němečkem a mladoboleslavští Růžička, Najman a Kousal. Kvalita by se tak měla zvýšit. A Němci? Ti za sebou mají dvojboj se Slovenskem a z jejich strany to nebyla žádná sláva (3:4 po nájezdech a 1:2). Padnou i tentokrát a zároveň se dočkáme minimálně čtyř branek,“ píše v analýze sázkař Gooner007.

Také outsiderovi nevěříte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.