Hlavní obsah

Další krok k titulu? Slavia míří do Liberce!

Nedělní nabídka první české fotbalové ligy servíruje kvartet zápasů. Pozornost bude upřena především na oba souboje pražských „S“. Slavia se představí na půdě Liberce, její rival z Letné pak doma přivítá Slovácko. V akci tak budou čtyři týmy, které se před tímto kolem nacházely v elitní šestce tabulky. Máte jasno o tom, kdo se bude radovat?

Foto: Tipsport.net

Další krok k titulu? Slavia míří do Liberce!

Článek

Slavia minulý víkend znovu potvrdila nadvládu v derby se Spartou, když v Edenu zvítězila 2:0. I díky tomu má na čele náskok 16 bodů na druhý Jablonec, který se díky středeční výhře nad Spartou před svého soka posunul. Dalším soupeřem bude vršovickým Liberec. Ten ve vzájemných utkáních nebodoval čtyřikrát v řadě a v předchozích třech konfrontacích vždy třikrát inkasoval.

Sparta ve středu prohrála druhý duel za sebou, když nestačila na Jablonec. Tým kouče Pavla Vrby má jeden zápas k dobru, ale o útoku na titul si už může nechat jen zdát. Vždyť na SKS mu schází již 17 bodů. V neděli si to rozdá se Slováckem, které má na rudé jen jednobodové manko. V předchozím výjezdu na Letnou dokázali borci z Uherského Hradiště zvítězit 2:0. Zapíše parta okolo Hložka, Krejčího a dalších třetí prohru nebo se domácí oklepou a opět zaberou? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání 1. ligy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Minimálně jedna půle v režii ACS

„Slovácko je silné a asi bude hodně kousat, ale Sparta výhru nějak urve. Řekněme si to upřímně. Domácí si nemohou dávat za cíl v tomto duelu brát jen bod. Věřím jim, ale raději volím opatrnější tip. Alespoň jedno dějství bude v jejich režii,“ uvádí v analýze s kurzem 1,35 esazkar.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.