Hlavní obsah

Do třetice všeho dobrého? Krejčíková nechce znovu končit!

Premiérový tenisový grandslam sezony je v plném proudu. Na Australian Open už oslavili první úspěchy i čeští hráči. Do dalšího kola postoupili například Tomáš Macháč, Tereza Martincová, Barbora Krejčíková nebo Markéta Vondroušová.

Foto: Tipsport

Do třetice všeho dobrého? Krejčíková nechce znovu končit!

Článek

Jak si povedou dál? Budou na letošní zápolení u protinožců vzpomínat v dobrém? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte zápasy v Melbourne Parku živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Nasazená čtyřka Krejčíková změří ve druhém kole síly s dvacetiletou Číňankou Wang Si-jü, která v roce 2018 ovládla juniorské US Open a aktuálně okupuje 139. příčku v žebříčku WTA. Do hlavní soutěže se dostala na divokou kartu a v prvním kole vyřadila Slovenku Viktorii Kuzmovou. Dvouhru hraje Krejčíková v Melbourne potřetí, ale v předešlých dvou startech pro ni bylo konečné právě druhé kolo. Zlomí vítězka loňského French Open tuto sérii a naváže na skalp Andrey Petkovičové?

Jednička na trůnu!

V ženské dvouhře je top kurzovou favoritkou Australanka Ashleigh Bartyová, světová jednička. Co na to sázkař Ivan2728? „Nebude mít konkurenci. Je to žihadlo. Protože to, co v úvodu sezony předvádí, se nedá nazvat jinak než spanilá jízda. Nedávno ovládla turnaj v Adelaide. Vybouchala tam Gauffovou (22. hráčku WTA), Keninovou (12.), Šwiatekovou (9.) a Rybakinovou (13.). Ashleigh už má dva grandslamové tituly – z Wimbledonu (2021) a French Open (2019). Do sbírky teď přidá i ten domácí,“ míní Ivan2728 v analýze s kurzem 4.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.