Hlavní obsah

Dvojitá dávka NHL pod širým nebem! Sestřelí Pasta Letce? Vyhoří Rytíři?

Prestižní NHL připravila pro fanoušky nejrychlejší kolektivní hry světa výjimečný zážitek. O víkendu jsou na programu dva zápasy v opravdu nevšedních kulisách! Kde? Na břehu jezera Tahoe poblíž kalifornsko-nevadských hranic. V hlavní roli se přitom představí hokejisté Colorada, kteří se v sobotu od 21:00 hodin postaví Vegas, a Bostonu v čele s Davidem Pastrňákem, jež o den později v osm večer středoevropského času vyzvou Philadelphii. Komu sedne venkovní kluziště? Vsaďte si na NHL u Tipsportu, oficiálního partnera zámořské soutěže, a sledujte ji živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Dvojitá dávka NHL pod širým nebem! Sestřelí Pasta Letce? Vyhoří Rytíři?

Článek

Úchvatná scenérie v místě konání obou bitev zahraje barvami hor, stromů a vodní plochy Tahoe s tím, že ledová aréna bude zasazena na golfovém hřišti v Edgewood Tahoe Resort nedaleko pohoří Sierra Range. Nepůjde ale o klasický stadion s obřími tribunami. V rámci epidemických opatření se totiž diváci víkendových duelů nemohou zúčastnit, stavět monstrózní „kotel“ tak postrádalo smysl. NHL se na druhou stranu snažila využít současných podmínek k tomu, aby outdoorovou akci zorganizovala v co možná nejpřirozenějším prostředí, kde vyrostly hokejové kořeny. Výsledek? Ten sledujte živě na TV Tipsport!

Všechny čtyři týmy, které se do jedinečné události zapojí, letos potvrzují ambice. Zatímco v případě souboje Avalanche vs. Golden Knights se můžeme těšit na střet mezi třetím a druhým mužstvem Západní divize, srážka Bruins s Flyers se ponese ve znamení bitvy vysoko postavených klubů v tabulce divize Východní. Co myslíte, zvítězí Colorado a Boston? Lavina odzbrojila Rytíře v šesti z posledních devíti vzájemných partií a Medvědi padli s Letci v základní hrací době v jediném z předchozích 11 zápasů.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.