Hlavní obsah

Fantastická výhra 9 995 647 Kč v Tipsportu! Tipér HomerJay opět úřadoval!

To byla jízda! Tipér HomerJay opět zaúřadoval v Tiket aréně a ve středu se radoval z naprosto famózní výhry 9 995 647 Kč. Co mu k výhře pomohlo? Ukážeme vám v následujícím článku.

Foto: Sport.cz

Fantastická výhra 9 995 647 K5 v Tipsportu! Tipér HomerJay opět úřadoval!

Článek

Ve středu přitahovala samozřejmě největší pozornost tipérů večerní Liga mistrů. Jenže to nebyla jediná událost večera a hodně důrazně to svým kolegům připomněl borec s přezdívkou HomerJay. Ten je v největší komunitě sázkařů už známá firma. Pokaždé, když se pochlubí svým tiketem, tak to vzbudí pořádný rozruch. Středa nebyla výjimkou a není se co divit, vždyť jeho výhra byla naprosto famózní!

Čtyři remízy na cestě za deseti miliony!Do svého mixu zařadil všechny tři zápasy anglické druhé nejvyšší soutěže, zamířil do JAR, do Polska a třešničkou na jeho sázkařském dortu pak byla KHL, kde CSKA rozdrtila Soči. Hned ve třech případech se nebál jít po remíze a ani jednou se nemýlil. Na tomto tiketu prostě klaplo všechno, co mělo a monstrózní trefa je doma! HomeJay kasíroval úžasných 9 995 647 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.