Hlavní obsah

Formalita pro United a obrat Arsenalu?

Fotbalová Evropská liga míří do finiše. Na programu jsou obě semifinálové odvety. V Římě se představí Manchester United, který na Old Trafford AS smetl 6:2, a odveta by měla být jen formalitou. Ve složitější situaci je Arsenal. Ten ve Španělsku prohrál s Villarrealem 1:2 a za kanálem La Manche tak bude mít co dohánět.

Foto: Tipsport.net

Formalita pro United a obrat Arsenalu?

Článek

Postup United do finále? Takřka hotová záležitost. Pětibranková kanonáda ve druhé půli do sítě AS Řím naděje italského celku doslova rozbila na padrť. Že by se Římané zmohli na zvrat není moc pravděpodobné už při pohledu na jejich stávající tragickou formu. V posledních sedmi zápasech totiž ani jednou nevyhráli (0-2-5). To parta manažera Ole Gunnara Solskjaera je na tom diametrálně odlišně. Z předešlých sedmi duelů jen jednou remizovala (6-1-0).

Zajímavější podívanou slibuje souboj na Emirates Stadium. Kanonýři, pro které je Evropská liga nejschůdnější cestou do příštího ročníku pohárové Evropy, ve Villarrealu padli 1:2 a doma tak musí bezpodmínečně zvítězit. To se jim ovšem v minulých čtyřech utkáních povedlo jedinkrát (1-1-2) a z uplynulých deseti střetů slavili výhru třikrát (3-3-4). Potopí doma žlutou ponorku? Vsaďte si na nejlepší týmy Evropské ligy a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Arsenal půjde dál

„Arsenal hrál v úvodním semifinále katastrofálně a porážka 1:2 je pro něj ještě přívětivá. Vždyť gól dal z penalty, jinak si velkou šanci nevytvořil. Navíc hrál od 57. minuty bez vyloučeného Ceballose. Doma jsou ale Gunners v této sezoně silní. Namále měli už proti Benfice i Slavii. Věřím, že i nyní postoupí,“ posílá londýnský celek do finále v analýze s kurzem 2,4 PanJam.

Vidíte to stejně?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.