Hlavní obsah

French Open na TV Tipsport: Djoker cítí šanci! Udrží se české barvy?

Tenisoví sázkaři prožívají parádní období. Antukový grandslam French Open je v plném proudu a servíruje spoustu strhujících konfrontací. Jak pánský, tak i dámský pavouk obsahuje veliká jména, která každoročně předvádějí ikonické výkony. Novak Djokovič nebo Carlos Alcaraz vás zaručeně nenechají v klidu.

Foto: Tipsport

French Open na TV Tipsport: Djoker cítí šanci! Udrží se české barvy?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu, sledujte kompletní program francouzského majoru na TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Novak Djokovič míří opět na ty nejvyšší cíle. A okolnosti? Djokerovi hrají do karet jako už dlouho ne. Srbův největší rival a specialista na Roland Garros Rafael Nadal v Paříži schází a další kandidát na celkový triumf Daniil Medveděv hned na úvod nestačil na podceňovaného Brazilce Thiaga Seybotha Wilda.

Papírově největší konkurent? Jednoznačně Carlos Alcaraz. Světová jednička

a vítěz US Open 2022 drtí soupeře na potkání. Bilance? Ta hovoří za vše. Neskutečných 32 výher a pouhé tři porážky. Urve nejcennější antukový titul?

Na French Open se musí také počítat s dalšími mladými borci jako Holger Rune, Stefanos Tsitsipas nebo Casper Ruud.

České barvy v hlavním pavouku už lehce vybledly. V mužské části se po vypadnutí Jiřího Veselého drží pouze Jiří Lehečka. Rodák z Mladé Boleslavi si v těžkém duelu poradil s rozjetým Janem-Lennardem Struffem a chystá se na Američana Marcose Girona. Uspěje? Prodiskutujte s ostatními jeho šance v tematickém fóru.

Z tuzemských hráček se zdá být v nejlepší formě Karolína Muchová. Světová tenistka č. 43 na úvod vyřadila jednu z TOP favoritek Mariu Sakkariovou

a problémy jí nedělala ani Nadia Podoroska. Zvládne i třetí zápas proti Irině Beguové? Vsaďte si!

Žádný propadák od Fokiny

Na atraktivní zápas Novak Djokovič vs. Alejandro Davidovich Fokina se zaměřil tipér PROanalytik. Věří, že španělský outsider v těžkém klání uhraje nejméně 11 gamů v kurzu 1,44.

„Novak letos na cihle není v takové formě a výkony v soubojích, které ovládl, nebyly z jeho strany vůbec přesvědčivé. Na to u něj nejsme zvyklí. To Davidovich Fokina se na antuce prezentuje skvěle a dokázal porazit i Holgera Runeho. Šance obou borců vidím vyrovnaněji než bookmakeři.“

Svezete se s ním?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.