Hlavní obsah

Gólová nálož a fotbalové live parády!

Drtivá většina fotbalových soutěží již odstartovala do nové sezony. Nelení však ani sázkaři, kteří pravidelně zásobují Tiket arénu svými skvosty. Předvedli se především tipéři PeterKoc, tranquynh a Pakounek1, jenž se ukázali jako fotbaloví experti. S čím vyrukovali?

Foto: Tipsport

Gólová nálož a fotbalové live parády!

Článek

Prohlédněte si trefy členů největší sázkařské komunity. Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat v Tiket aréně, vsaďte si a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Produktivní junioři!

PeterKoc v pondělí těsně před osmou hodinou večer ukázal, jak se umí orientovat v juniorské Premier League. Jaké příležitosti zvolil pro svoji akovku? Vsadil shodně na tři souběžně hrané duely s tím, že v každém padnou do pauzy alespoň dvě branky. Nemýlil se. Vklad 12 258 Kč znásobil kurzem 7,39 a na kontě mu přistálo 90 583 Kč.

Remízové triumfy!

Tipér s nickem tranquynh skvěle předpověděl výsledky dvou nedělních zápasů. Necelou půlhodinu po začátcích duelů Angers vs. Nantes a Leicester vs. Brentford tušil remízové rezultáty s finálním kurzem 8,99. Jeho predikce byly naprosto přesné. Live tiket zezelenal a sázkař rozmnožil investovaných 10 000 Kč na 89 900 Kč.

Brankové hody v Chile!

Pakounek1 šel v souboji chilské elitní ligy mezi Huachipatem a La Calerou po gólovém overu. Jeho live tiket za 1 000 Kč čítal nejméně čtyři přesné zásahy do poločasové přestávky v krásném kurzu 25. Výsledek? Rozstříleli se především hostující borci, kteří po prvních pětačtyřiceti minutách vedli 3:1. Tipér se tak mohl těšit na odměnu ve výši 25 000 Kč.

Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat v Tiket aréně a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.