Hlavní obsah

Gólové overy a sparťanská karetní show na tiketech!

Fotbalová sezona se v drtivé většině soutěží řítí do finiše. Členové největší sázkařské komunity se však na žádnou letní pauzu nechystají a ládují Tiket arénu brilantními skvosty. Parádními úlovky se mohou pochlubit Tibor2921, imhere2 a 945526. Zmíněná trojice se parádně napakovala. Jaké bomby tipéři odpálili? Prohlédněte si jejich tikety.

Foto: Tipsport

Gólové overy a sparťanská karetní show na tiketech!

Článek

Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat, vsaďte si a získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky!

Tibor2921 ví, jak si zpestřit večer. Dvakrát vsadil na gólové overy a vyplatilo se. V zápase Valladolidu s Barcelonou mířily ruce vzhůru už ve druhé minutě, kdy si stoper hostů Andreas Christensen vstřelil vlastňáka. Tipérovi nemohlo uniknout ani MS do 20 let. Zalíbilo se mu měření sil mezi Ekvádorem a Slovenskem. Co potřeboval? Přesný zásah na každé straně. Už před poločasem měl splněno a shrábl parádní odměnu ve výši 115 838 Kč.

Podobnou taktiku na akovku naordinoval imhere2. Ukázal na duel Bohemians vs. Plzeň a správně predikoval nejméně jednu trefu klokanů před koncem úvodní pětačtyřicetiminutovky. Mrknul se také do Estonska. Týmy Harju JK Laagri a Kuressaare měly v první půli skórovat alespoň dvakrát. Oba tipy vyšly na jedničku. Imhere2 se tak obohatil o 42 700 Kč.

Žluté karty a oslavy za 40 litrů! S perfektní strategií se v průběhu rozehraného klání Slovácka se Spartou vytasil tipér s číselným nickem 945526. O přestávce vytušil, že Krejčí a spol. obdrží do závěrečného hvizdu nejméně pět žlutých karet v kurzu 2,3. Definitivní vítězné razítko dal tiketu až v 90. minutě bek Tomáš Wiesner, který obdržel žluté varování jako pátý. Šampaňské neteče proudem pouze u slavících borců z Letné, ale i u člena největší sázkařské komunity. Odnesl si nádhernou sumu 40 250 Kč.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.