Hlavní obsah

Hokejové kousky na tiketech!

Mezi mantinely je živo. Hraje se Tipsport extraliga, Chance liga, NHL, KHL… V pohotovosti je i největší sázkařská komunita. Loví zajímavé výhry!

Foto: Tipsport

Hokejové kousky na tiketech!

Článek

Vitek258716 si posvítil na nejprestižnější hokejovou ligu světa. Výsledek? Vytřískal z ní 54 817 Kč. A to za vklad pouhých 190 korun. Na tiketu měl přitom jen čtyři příležitosti. Zato s hodně solidními kurzy (minimálně 3,43). Jinak řečeno, odvaha se vyplatila. Tipér trefil dvě remízy a překvapivý úspěch Bostonu v Tampě a Chicaga na ledě Vegas. Inspirujete se? Založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

NHL okouzlila i Kynkyho1811. Přihrála mu 68 684 Kč. Strategie? Overová. Správně totiž předpověděl přestřelku v úvodním dějství ve dvou zápasech. Konkrétně čekal alespoň tři zásahy v Carolině (čelila Floridě) a Coloradu (vyzvalo Toronto). Pozitivní zkušenost se zámořskou soutěží z nedávné doby pak má také romanmatejka7. V duelu Dallas vs. Pittsburgh natolik věřil domácím Stars, že jedničku s kurzem 2,47 orámoval vkladem 20 tisíc. Což chtělo určitou dávku kuráže. Penguins před bitvou proti hvězdám tahali desetidílnou vítěznou sérii…

Trochu jiný plán, jak uspět ve světě sázek, měl Vladis1004. Zalovil v tuzemských hokejových vodách a v KHL. Na akovku dal tři utkání a v každém z nich vyhlížel slušnou porci branek. Na ledě Sparty a moskevského Dynama alespoň šest, ve Vítkovicích minimálně pět. Perfektní předtucha. Urval 71 250 Kč! Ano, v Ostravě, kde se představila Plzeň (indiáni nakonec padli 2:4), se sice pytel s góly roztrhl až v samotném závěru, ale na to se historie opravdu ptát nebude.

Co si z hokejové nabídky vyberete vy? Věříte nějakému střelci? Třeba tipér matomato123456 díky tomu shrábl 49 tisíc korun!

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.