Hlavní obsah

Hokejové tikety = desetitisícové výhry!

Základní část zámořské NHL vrcholí. Kluby nejprestižnější hokejové soutěže světa podstupují v těchto dnech poslední duely. Složení pavouka play off už je přitom jasné, všech 16 postupujících týmů známe.

Foto: Tipsport.net

Hokejové tikety = desetitisícové výhry!

Článek

Teď je otázka, která mužstva vstoupí do bojů o Stanley Cup s dobrou formou v zádech. Takže… Kdo trefí vítěznou rozlučku s dlouhodobou fází? Sázejte na NHL u Tipsportu, oficiálního partnera kanadsko-americké ligy, a sledujte její kompletní zápasový program v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

K favoritům na stříbrnou trofej budou patřit Washington a Boston. Paradoxní je, že cesta jednoho z těchto týmů skončí hned v úvodním kole (Capitals s Bruins tvoří osmifinálovou dvojici). Oba kluby se každopádně proti sobě postavily v závěrečném utkání základní fáze a triumf slavili držitelé Stanley Cupu z roku 2018. Těsná výhra Ovečkina a spol. 2:1 navíc udělala radost nejen fanouškům hokejistů z hlavního města USA, ale i tipérovi s nickem Gmike. Ten věřil Caps natolik, že na jejich úspěch vsadil téměř 18 tisíc korun! Vyšlo to. Pikantnost? Rozhodující gól padl v čase 59:57…

Stejný zápas dal na tiket i Geno11, nicméně v jeho případě to nebylo takové drama. Zaměřil se totiž na počet branek a maximálně tři zásahy mu přihrály 20 942 Kč. Mbrts123 a Jony313 si zase posvítili na individuální výkony. První tipér měl za 5 tisíc korun zato, že hvězda Winnipegu Blake Wheeler si smlsne na kosatkách. Výsledek? Útočník Jets se na destrukci Vancouveru 5:0 podílel hned dvěma trefami. Jony313 si pak přišel na 18 000 Kč, a to díky tomu, že Kyle Connor neminul a Claude Giroux shrábl dva body.

Zatímco v NHL se na vyřazovací část teprve chystají, v elitních ligách na starém kontinentu nedávno skončily. Třeba ve Švédsku a Finsku. Právě do těchto severských vod vpluli JanX282 a jjjooseph3. Dobře udělali. Zatímco nulová produkce Markuse Nurmiho s Adamem Tambellinim zajistila výhru 30 100 Kč, gólová potence Sebastiana Repa a Pontuse Holmberga stála za sumičkou téměř 28 tisíc korun.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.