Hlavní obsah

Jak zvládnou pražská „S“ první kolo?

První česká fotbalová liga má v neděli na programu další várku zápasů z prvního kola nové sezony. Do akce se dostanou i obě pražská „S“. Loni jim vyfoukla rybník Plzeň, když získala mistrovský titul. Letos budou chtít celky z hlavního města Západočechy nechat za sebou. Povede se jim to?

Foto: Tipsport

Jak zvládnou pražská „S“ první kolo?

Článek

Sešívaná cesta začíná střetem s Hradcem Králové, rudí pak doma změří síly s Libercem. Kdo se bude radovat? Založte si účet u Tipsportu, vsaďte si, všechna utkání sledujte živě na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma na první sázky.

V uplynulé sezoně týmu kouče Jindřicha Trpišovského venkovní mač s Hradcem nevyšel podle představ, když padl 3:4. Je tedy více než jasné, že si nyní bude chtít napravit reputaci. Bookmakeři mají o jeho úspěchu jasno, stejně jako zástupci největší sázkařské komunity Tipsportu, což 99 % vkladů směřujících právě na červenobílé jasně potvrzuje.

S Kuchtou jedině tři body!

A podobně to tipéři vidí i v konfrontaci party kouče Briana Priskeho proti Slovanu. Vítězství ACS předpovídá také esazkar, který ho zanalyzoval v kurzu 1,45. „Spartě hodně pomůže Jan Kuchta. Jeden z bývalých klenotů konkurenční Slavie je nečekanou náhradou za Adama Hložka a nepochybuji o tom, že se na Letné rychle střelecky chytne. Neumím si představit, že by domácí před svými fanoušky s takovou posilou v kádru nezačali ligu vítězně,“ uvádí ve svém rozboru esazkar.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.