Hlavní obsah

Klokani válí, ale jen venku… Co vymyslí proti Liberci?

Bitvy na české prvoligové fotbalové scéně budou pokračovat i v neděli, a to hned pěti duely. Tři z nich slibují hodně vyrovnanou podívanou, alespoň tedy při pohledu na tabulku.

Foto: Tipsport

Klokani válí, ale jen venku… Co vymyslí proti Liberci?

Článek

Potkají se totiž týmy, které jsou na tom bodově velmi podobně. Bohemians hostí Liberec, Slovácko míří do Mladé Boleslavi a Ostrava si to rozdá s Pardubicemi. Program doplní konfrontace Jablonce s Hradcem Králové a kolo pak uzavře Slavia doma s Českými Budějovicemi. Tušíte výsledky? Založte si účet u Tipsportu, získejte 300 Kč zdarma na své první sázky sledujte první ligu v přímých přenosech na TV Tipsport a bavte se v live sázkách!

Ve vršovickém Ďolíčku se uskuteční duel mezi klokany a Libercem. Oba celky mají po sedmi kolech shodně 11 bodů, a i skóre je hodně podobné. Severočeši dali 12 branek a osm inkasovali, Bohemians se mohou pochlubit stejnou bilancí v útoku a jen o jeden obdržený gól horší obranou.

Velký rozdíl je ovšem v tabulce domácích a venkovních zápasů. Zatímco na cizích hřištích byli Pražané po sedmi kolech nejlepší (3-1-0), před svými tribunami na tom z hlediska bodů nebyl ani jeden tým v soutěži hůř (0-1-2). Naopak Severočeši mimo vlastní půdu urvali již sedm bodů ze čtyř utkání. Kdo se bude radovat ve vzájemné konfrontaci?

Bitva očima tipérů

Sázkaři z největší komunity i bookmakeři věří o něco více zelenobílým. Balazmarekk na to šel jinak. Je mu jedno, kdo vyhraje. K zelené fajfce potřebuje, aby nebyla remíza. Bude jeho analýza s kurzem 1,36 úspěšná?

To parasol očekává radost v hostující kabině, když za tisíc korun vsadil na triumf Liberce v sázce bez remízy. Dvojka mu přihraje částku 2 310 Kč. V případě nerozhodného výsledku by se mu vrátil vklad.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.