Hlavní obsah

Krejčí proti Jágrovi s Plekancem! Zabodují Rytíři na Hané?

Poslední dva zápasy vyšly kladenským hokejistům skvěle. Urvali v nich plný počet bodů. V nedělním kole Tipsport extraligy se střetnou Středočeši s Olomoucí. Rozšíří Rytíři své konto?

Foto: Tipsport

Krejčí proti Jágrovi s Plekancem! Zabodují Rytíři na Hané?

Článek

K vidění bude souboj hvězd. V dresu kohoutů válí David Krejčí, proti němu se postaví Jaromír Jágr s Tomášem Plekancem. Na konci září ovládli vzájemný duel v Chomutově Hanáci (3:2). Oplatí jim Kladno porážku v kurzu 4,13? Registrujte se u Tipsportu, vsaďte si a sledujte všechna utkání elitní české hokejové scény živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Před reprezentační pauzou Hradec Králové zářil ve své aréně i na ledě soupeřů. V Třinci ulovili lvi tři body a z derby v Pardubicích si odvezli dva. Teď má aktuálně druhý tým Tipsport extraligy před sebou zápas v Mladé Boleslavi, kde se mu dlouhodobě nedaří. Ze šesti duelů si odvezli Smoleňák a spol. jen bod. Potvrdí se, že Bolka doma na Hradec umí?

Na neoblíbenou štaci míří i Vítkovice. V Plzni padly pětkrát v řadě. Ve středu navíc ostravský tým podlehl indiánům v domácím prostředí. Další triumf Západočechů je spojený s kurzem 1,7.

Až na druhý konec republiky se vypraví hráči Třince. V minulosti se dlouhá cesta na jejich výkonech nepodepsala. V Karlových Varech vyhráli 6:2, 5:2 a 7:2. Přinese i nedělní bitva Energie s Oceláři alespoň sedm branek v kurzu 4,5?

Kometa ve čtvrtek vyhrála v Českých Budějovicích. Jejím nedělním soupeřem bude Litvínov. Tomu se pod Špilberkem daří, loupil zde pětkrát po sobě. V loňské sezoně chemici dokonce nenechali v Brně ani bod.

Zajímavé střetnutí nabídne souboj Motoru se Spartou. Oba týmy jsou hodně produktivní, zároveň ale také často inkasují. Během posledních devíti let Pražané válcovali České Budějovice doma i venku a nedarovali jim jediný bod! V 10. kole ovšem Jihočeši tuto černou sérii ukončili vítězstvím 5:2. Chcete si vsadit, že Sparta prohraje i tentokrát?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.