Hlavní obsah

Lákadla komunity: Tikety, analýzy či (video)blogy

Největší sázkařská komunita Tipsportu, to nejsou jen tisíce a tisíce tipérů. V tomto prostředí najdete celou řadu zajímavých produktů právě od hráčů, kteří prezentují nejen své tikety, ale také analýzy, blogy a nově videoblogy. Chcete těžit z jejich znalostí nebo se sami aktivně podílet na tvorbě tohoto jedinečného obsahu? Staňte se součástí největší komunity! Založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Foto: Tipsport

Lákadla komunity: Tikety, analýzy či (video)blogy

Článek

Možností, kde čerpat inspiraci, je nespočet. Vsadili byste si, ale nechcete procházet celou širokou kurzovou nabídkou? Pak je pro vás ideální Tiket aréna. V ní naleznete obrovské množství tiketů, které jde jednoduše zkopírovat a poslat do hry. Složení tiketu je výhradně na vás. Pokud vám nějaký zápas nesedí, můžete ho vyhodit, nebo nahradit či přidat jiný.

Blogy, analýzy a videoblogy

Nebo máte vybrané utkání, na které si chcete vsadit, ale nejste si jisti tím, jakou příležitost zvolit? V takovém případě oceníte analýzy. V nich jednotliví sázkaři rozebírají vždy konkrétní tip a vysvětlují, proč mu věří. Obsáhlejší jsou blogy, ve kterých se zase tipéři věnují různorodým tématům napříč sázkařským spektrem.

Nejžhavější komunitní novinkou jsou videoblogy. Ty využijí především borci, kteří se nechtějí příliš rozepisovat. V tomto případě stačí natočit minimálně desetiminutové video a doplnit ho krátkým úvodním textem.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.