Hlavní obsah

Liga mistrů je zpět! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Osmifinále Ligy mistrů napíše své první dějství! Manchester United vs. PSG a AS Řím vs. FC Porto otevřou první hrací den jarní části Ligy mistrů. Vsaďte si na tato utkání a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Liga mistrů je zpět! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

United se po odchodu Josého Mourinha a nástupu norské klubové legendy Solskjaera neuvěřitelně zvedli. Pod jeho vedením ještě neprohráli a budou chtít proti PSG v této sérii pokračovat. Podaří se jim to? AS Řím se v této sezoně v Serii A velmi trápí. Napraví si pošramocenou reputaci z domácí ligy? Vsaďte si na Ligu mistrů a získejte 150 Kč zdarma!

Postup United a Porta!

Největší komunita sázkařů věří, že lépe zvládnou dvojutkání Manchester United a FC Porto. Sázkař zbynda hraje v kurzu 1,84:1 postup Porta a v analýze dvojutkání uvádí: „AS Řím neprožívá nijak oslnivou sezónu, v lize takový lepší průměr. Schytali v poháru výprask od Fiorentiny 6:1. Kdežto Porto vládne v Portugalsku, mělo vyrovnanou skupinu LM a suverénně ji vyhrálo. Dle mého názoru tady není co řešit, dál půjde Porto!"

„Francouzské lize sice PSG s přehledem kraluje, ale na opravdu těžkého protivníka v ní nenarazí. A United těžkým soupeřem budou, navíc soupeřem, kterého nedávno polili živou vodou. PSG proti United nebude čekat vůbec lehká práce, tlak na postup bude především na bedrech Francouzů. United, když vypadnou, tak se zas tolik dít nebude, to šejci by to při vypadnutí jejich celku viděli asi jinak." zmiňuje ve své analýze tipér johnynz.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.