Hlavní obsah

Liga mistrů servíruje šlágry! Jak zamíchají postupovými kartami?

Chytlavá znělka Ligy mistrů opět zazní celou řadou evropských fotbalových chrámů. Úterní program nabízí hned dva velmi zajímavé střety, ve kterých se bude hrát o první flek.

Foto: Tipsport

Liga mistrů servíruje šlágry! Jak zamíchají postupovými kartami

Článek

Villarreal hostí Manchester United a Juventus míří na půdu Chelsea. Ve hře ale budou i další giganti. Bayern změří síly s Dynamem Kyjev a Barcelona hostí na Camp Nou Benfiku. Kdo bude slavit? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Ve skupině F je situace hodně zamotaná a žádný tým ještě nemá účast v jarních vyřazovacích bojích milionářské soutěže jistou. Nejblíže k němu mají Villarreal s Manchesterem United. Oba celky získaly shodně po sedmi bodech. Nyní si to rozdají mezi sebou. Zaváhání si příliš dovolit nemohou, protože Atalanta chytla formu, a pokud porazí Bern, bude na osmi bodech.

Žlutá ponorka, která loni ovládla Evropskou ligu, příliš nezáří v La Lize, ale v pohárové Evropě to tak špatné není. To samé lze říct o Red Devils. Ti o víkendu dostali další tvrdou lekci, když je vypráskal Watford 4:1. To už byla pro vedení klubu poslední kapka a manažer Ole Gunnars Solskjaer se musel poroučet.

Zajímavý bude i střet Chelsea s Juventusem. Italský velkoklub se sice trápí v Serii A, v Champions League je ovšem stoprocentní. Blues zatím padli ve skupině jen jednou, když nestačili právě na Starou dámu (0:1). Oproti Turínským však září v domácí soutěži. Premier League po 12 kolech dokonce vedou o tři body před Manchesterem City. Vděčí za to nejen nejlepší defenzivě (4 inkasované góly), ale i druhému nejúdernějšímu útoku (30 branek).

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.