Hlavní obsah

LM: Repríza loňského semifinále a milánské derby!

Bitvy o postup do finále Ligy mistrů jsou tu! Semifinálové konfrontace v úterý odstartuje střet Realu Madrid s Manchesterem City. O den později přijde na řadu milánské derby mezi AC a Interem. Především první duel slibuje hodně zajímavou podívanou plnou hvězd. Máte jasno o vítězi? Využijte toho.

Foto: Tipsport

LM: Repríza loňského semifinále a milánské derby!

Článek

Založte si účet u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na své první sázky!

Souboj Realu Madrid a Manchesteru City je reprízou loňského semifinále Ligy mistrů, ze kterého nakonec vzešel vítězně bílý balet a následně si dokráčel pro rekordní 14. ušatý pohár. Ale bylo to drama. Španělský celek totiž nebyl v odvetě daleko od vyřazení. V závěru ovšem dokázal vývoj otočit a postoupit. V této fázi soutěže si to oba celky rozdají již potřetí. Poprvé to bylo v roce 2016 a i tehdy měl více důvodů ke spokojenosti královský velkoklub.

Derby della Madonnina!

Itálie se těší na další bitvu dvou klubů z Apeninského poloostrova. Poté, co ve čtvrtfinále vyřadilo AC Milán nyní již mistrovskou Neapol, si Rossoneri brousí zuby na svého městského rivala – Inter. Červenočerní však nejsou v nejlepší pohodě, protože z předešlých pěti zápasů vyhráli jen dva (2-3-0) a v minulých devíti pětkrát remizovali (4-5-0).

To jejich soupeř v černomodré kombinaci je na tom výrazně lépe, což pět soutěžních triumfů v řadě potvrzuje. Navíc čelil těžkým protivníkům, když v SA skolil Lazio i AS Řím a ve finále Coppa Italia si poradil s Juventusem. V těchto pěti kláních navíc jen jednou inkasoval a sám nastřílel 15 branek! Za zmínku stojí i fakt, že předešlé dva vzájemné duely ovládl Inter při skóre 4:0. Naváže na tyto úspěchy?

MesmerizedX věří v postup Edina Džeka a spol. v kurzu 1,84 a tuto příležitost vsadil za 20 tisíc korun. Pokud se jeho predikce vyplní, zkasíruje 36 800 Kč.

Půjdete do toho s ním? Vsaďte si!

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.