Hlavní obsah

Lvi jsou při chuti! Vyklepnou Spartu? Sledujte na TV Tipsport!

Mizérie Sparty nemá konce. Po reprezentační pauze prohrála ve Vítkovicích 2:3 a v neděli odjela z Českých Budějovic s porážkou 0:2. V pátečním kole Tipsport extraligy čeká hokejisty z hlavního města deváté venkovní utkání v řadě. Tentokrát vyzvou Hradec Králové.

Foto: Tipsport

Lvi jsou při chuti! Vyklepnou Spartu? Sledujte na TV Tipsport!

Článek

V minulé sezoně ovládli Pražané všechny čtyři vzájemné zápasy. V té letošní se ale radovali Východočeši, kteří otočili duel z 0:2 na 3:2 (po nájezdech). Lvi navíc mají aktuálně nejlepší domácí bilanci. Upevní si Hradec tříbodovým ziskem druhé místo v tabulce s kurzem 2,25? Registrujte se u Tipsportu, vsaďte si a sledujte všechna utkání elitní české hokejové scény živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Bílí Tygři připsali z posledních tří domácích střetnutí jen bod. V pátek pod Ještěd přijedou indiáni, kteří v říjnu skolili šelmy 3:1. Na libereckém ledě se jim navíc pravidelně daří, bodovali zde šestkrát v řadě. Zvítězí Plzeň (kurz 2,86), nebo uspějí Severočeši (kurz 2,15)?

Kometa je po návratu Libora Zábranského na střídačku stoprocentní. Po výhře v Českých Budějovicích porazila také Litvínov. Dalším soupeřem brněnských hokejistů jsou Vítkovice, které budou mít v nohách středeční duel s Olomoucí. Odvezou si hosté z Ostravy tři body v kurzu 2,45?

Zajímavé měření sil nabídne zápas Litvínova s Českými Budějovicemi. Severočeši zvládli uplynulá tři domácí utkání bezchybně. Teď se ale proti nim postaví tým, který si ze tří venkovních střetnutí přivezl osm bodů! V říjnu chemici rozebrali Motor a vyhráli 3:0. Jejich další vítězství je spojené s kurzem 2,25.

Hradec je v laufu!

Sázkař Frid3x se zaměřil na duel druhého Hradce Králové se Spartou, která prožívá velkou krizi. Věří domácím, raději ale zvolil opatrnější sázku bez remízy. Co ho k tomu vedlo?

„Hradec hraje super hokej, na svém ledě je k nezastavení. Z jedenácti domácích zápasů prohrál v základní hrací době pouze s Třincem, který vévodí tabulce. Lvi mají zatím skvělou sezonu a když to porovnám se Spartou, která je nejistá a ztrácí hrozně bodů, tak musím vsadit na domácí. Pořád tu může být remíza, takže sázka bez remízy je na místě,“ rozebral souboj Hradce se Spartou Frid3x. Zaujala vás jeho analýza s kurzem 1,73?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.