Hlavní obsah

Messi vs. Mbappé! Finále MS je tu!

Vrchol fotbalového světového šampionátu buší na dveře. Ve finále si to rozdá Argentina s Francií. Zároveň půjde o střet dvou generací. Na jedné straně Lionel Messi, na té druhé stále teprve třiadvacetiletý Kylian Mbappé. Kdo z nich získá Zlatou Niké? Zajímavý ale bude i střet o třetí příčku mezi Chorvatskem a Marokem.

Foto: Tipsport

Messi vs. Mbappé! Finále MS je tu!

Článek

Vsaďte si. Založte si účet u Tipsportu, získejte 500 Kč zdarma na své první sázky a předveďte svůj instinkt v live sázkách!

Jihoamerický celek si účast ve finále zajistil triumfem nad Chorvatskem 3:0. Opět se taktovky chopil fenomenální Messi, jenž i v pětatřiceti letech dokazuje svou obrovskou kvalitu a přínos pro tým. Většinu času sice po hřišti v lepším případě chodí, ale když se před ním objeví příležitost, dokáže ji využít. Proti Modričovi a spol. otevřel skóre a na zbylé dva góly přihrál Juliánu Álvarezovi.

Francouzi si zase poradili s Marokem, které do té doby dostalo jediný gól, a to ještě vlastní, 2:0. Navíc se jim poprvé v Kataru podařilo udržet čisté konto, takže se na rozhodující bitvu naladili více než dobře. Starosti kouči Didieru Deschampsovi však dělá marodka. Na té jsou vinnou zranění či nemoci Karim Benzema, Kingsley Coman, Adrien Rabiot, Lucas Hernández nebo Dayot Upamecano. Je tedy otázkou, jestli se někdo z nich dá natolik do pořádku, aby byl v neděli připravený nastoupit.

Slavit bude Argentina

„S touto finálovou dvojicí jsem počítal již před semifinále. Předpokládat se daly i vyrovnané kurzy, nicméně mým favoritem jsou Albiceleste. Přeci jen na tomto MS jim jde vše na ruku od sporných penalt až po vyřazení nechtěného sudího před duelem s Nizozemskem. I proto jsem sáhl po handicapu -1,0,“ uvádí v analýze s kurzem 5,65 balina116. K úspěšnému tipu potřebuje vítězství Argentiny nejméně o dvě branky. V případě jednogólového triumfu se mu vrátí vklad.

Zpestřete si turnaj Tipovačkou o 5,5 milionu korun, které skutečně rozdáme! Změřit síly můžete i se Zdeňkem Grygerou, Martinem Škrtelem a dalšími tipéry. Budete úspěšnější?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.