Hlavní obsah

Moderní tracker, „pushky“ a další novinky!

Ani v letních měsících nebudete ochuzeni o pravidelné novinky. Na co se můžete těšit? Například na moderní tracker k celkem 15 sportům, který je nyní k dispozici napříč všemi platformami. Push notifikací se po fotbalu dočkal i hokej. V populární soutěži Pyramida vás může v případě vady zachránit jeden život a veřejný profil je nyní i pro uživatele zařízení pracujících na operačním systému Android a mobilního webu. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Moderní tracker, „pushky“ a další novinky!

Článek

Nový tracker k 15 sportům

Moderní tracker a tím pádem širší nabídka live statistik je nyní k dispozici pro mnohem více sportů, a to jak na mobilních platformách, tak na webu. Kromě fotbalu či hokeje, je tato funkce nyní dostupná celkem pro patnáct různých sportů včetně tenisu, basketbalu, házené, volejbalu, rugby, baseballu, amerického fotbalu nebo například oblíbených šipek.

Fanoušci live sázek na plážový volejbal jistě ocení, že záložky Události se nyní dočkal i „beach“. Vývoj skóre sledujte stejně jako například u fotbalu nebo hokeje.

„Pushky“ také k hokeji

Sázkaři využívající mobilní aplikace si v posledních týdnech zvykli na push notifikace – automaticky doručované zprávy. Do teď byly k dispozici pouze u fotbalu. Nyní tuto funkci můžete využívat i u hokejových zápasů.

Novinkou jsou notifikace u žlutých a červených karet. Samozřejmostí jsou oznámení při začátku nebo konci utkání, při neuznaných brankách nebo přezkoumávání videa.

Život v Pyramidě

Také jste se již možná setkali se situací, kdy v Pyramidě sázkař nesplnil potřebný minimální kurz pro dané kolo z důvodu vady a tím pádem jeho postup soutěží skončil. U Pyramid nově započatých od středy 15. 7. 2020 je pro tento případ k dispozici jeden život.

Příklady: Pokud hrajete 3. kolo Pyramidy 10 a vyhodnotí se vám tiket, který pouze z důvodu vady (je jedno o jakou vadu se jedná) nesplní požadovaný minimální kurz, máte možnost okamžitě vsadit nový opravný tiket do 3. kola Pyramidy 10. Pokud je opravný tiket výherní, postupujete. V opačném případě vypadáváte. Jestliže byste opět nesplnili kurz kvůli vadě v tomto nebo jakémkoliv jiném kole Pyramidy 10, rovněž vypadáváte.

Hrajete Pyramidu 15 a jste v 6. kole. Dojde k převyhodnocení tiketu ze třetího kola. Ten pak pouze kvůli vadě nesplňuje požadovaný kurz pro třetí kolo. V této situaci je vám automaticky odebrán život pro Pyramidu 15. Tím pádem už vám žádný nezbývá. Do třetího kola se nevracíte a pokračujete kolem, ve kterém se aktuálně nacházíte. Odměny za předchozí úspěšně dokončená kola vám zůstávají.

Veřejný profil už i na Androidu a mobilním webu

Po klientech využívajících zařízení s operačním systémem iOS se veřejného profilu, který dostal zcela nový kabát, dočkali i sázkaři s operačním systémem Android. Užívat si ho mohou i tipéři na mobilním webu. Najdete v něm celou řadu komunitních sekcí od fóra, přes tikety, soutěže, analýzy až po blogy.

Přehlednější vklady a výplaty

Na mobilních telefonech má sekce vklady a výplaty přehlednější a více intuitivní menu. Podle vašich připomínek jsme upravili způsob přidání nebo změny platebního prostředku. Novinkou je možnost dotace herního konta přes PayPal účet.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.