Hlavní obsah

MS v hokeji: Získejte 500 Kč zdarma a hrajte tipovačku o 4 miliony!

V pátek vypukne hokejové mistrovství světa. Top favority turnaje ve Finsku jsou Kanaďané. Za další žhavé kandidáty na zlato platí domácí Suomi a Švédi. Akcie českého nároďáku bookmakeři ohodnotili čtvrtým nejnižším kurzem. Komu věříte?

Foto: Tipsport

MS v hokeji: Získejte 500 Kč zdarma a hrajte tipovačku o 4 miliony!

Článek

Vsaďte si, sledujte šampionát živě na TV Tipsport a tipujte výsledky zápasů MS v soutěži zdarma o 4 mega, lístky na NHL a dresy. Svůj odhad porovnejte s Jaromírem Jágrem a Ľubomírem Višňovským! Sílu jednotlivých reprezentací zároveň proberte s ostatními tipéry v tematickém fóru. Založte si účet u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na první sázky.

Dějištěm mistrovství světa jsou Helsinky (skupina A) a Tampere (skupina B). Finále je na programu 29. května. Obhájci titulu? Javorové listy. Český výběr nejprve vyzve Velkou Británii. Prognózy přitom mají jasno: Tým trenéra Kariho Jalonena shrábne všechny body. Utrpí výrazný outsider debakl? Jaký bude rozdíl ve skóre? Poté se nároďák postaví Švédsku, Rakousku, Lotyšsku, Norsku, USA a na konec základní fáze Finsku, letošnímu šampionovi her.

Cinkne zlato!

Už nyní si můžete vsadit nejen na úvodní várku zápasů a celkového vítěze MS, ale i na to, kdo ovládne obě skupiny. Kurzová nabídka se navíc bude postupně rozšiřovat. Sázkař Klimtak míní, že nejcennější kov urvou Češi: „Naše hra dostala pod Jalonenem řád. Zmákli jsme poslední dva turnaje EHT, hlavně díky poctivé defenzivě a výborným gólmanům. V útoku jsou pak Hertl, Vrána, Červenka, Špaček, Smejkal... Kvalita! A to by nás z NHL ještě mohl někdo posílit.“

Souhlasíte s tipérovou prognózou (s kurzem 7,2)? Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.