Hlavní obsah

Nadal a Halepová jdou za obhajobou! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Druhý grandslam sezony hostí jako obvykle Paříž. Na nejpomalejším povrchu se daří především běhavým bojovníkům, pro které není ztracený žádný míč. Mezi ně bezpochyby patří šampioni z roku 2018 – Rafael Nadal a Simona Halepová. Povede se jim znovu získat cenný titul? Vsaďte si, fanděte Čechům a sledujte tenisové bitvy živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Nadal a Halepová jdou za obhajobou! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Článek

Favoritů, kteří mohou jít pavoukem daleko, je ale víc. U žen mezi ně patří Naomi Ósakaová, Kiki Bertensová, jako vždy Serena Williamsová a určitě i Češky Petra Kvitová s Karolínou Plíškovou. Ta do turnaje dokonce nastoupí jako nasazená dvojka. V mužské kategorii nemůžou ve výčtu chybět Novak Djokovič, Alexander Zverev či Dominic Thiem. Každý z nich by ale musel podat výkon na samotné hranici svých možností, aby pokořil jedenáctinásobného vítěze turnaje Nadala. Vsaďte si na to, kdo dojde až na vrchol a sledujte celé French Open živě na TV Tipsport!

Dvanáctý zářez!

Tipér rpacka18 sice uznává, že dvaatřicetiletý Španěl se v roce 2019 nevyhnul potížím, podle jeho názoru ale postupně získal obvyklou pohodu „Sice prohrál s Fogninim, Tsitsipasem i Thiemem, to bylo ale na začátku antukové sezony. Tsitsipasovi vrátil v Římě porážku i s úroky a ve finále si poradil s Djokovičem. Když je Rafa zdravý a ve formě, na antuce je nepřekonatelný," napsal sázkař. Splní se jeho předpověď, že znovu zvítězí rodák z Mallorky?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.