Hlavní obsah

Nádherné trefy ve finále MS na tiketech!

Finále hokejového šampionátu mezi Kanadou a Německem nabídlo kromě sedmi branek spoustu nádherných momentů. Vrchol dění ve finském Tampere si zcela jistě do syta užili pekelnik, 9Maro a kalimero89. Zmínění tipéři se díky parádním predikcím krásně napakovali. Jakými peckami tvrdili muziku v Tiket areně? Mrkněte na jejich úžasné zásahy.

Foto: Tipsport

Nádherné trefy ve finále MS na tiketech!

Článek

Založte si účet u Tipsportu, nechte se inspirovat, vsaďte si a získejte bonus 500 Kč zdarma na své první sázky!

Ďábelsky přesnou predikcí se blýskl pekelnik. Už v únoru si byl jistý, že Kanada ovládne hokejové MS v Tampere a Rize a na celkový triumf javorových listů vsadil rovných 12 tisíc s kurzem 3,5. Zámořský výběr potvrdil úlohu jednoho z TOP favoritů a ukořistil už 28. zlato. Člen největší sázkařské komunity musí mít radost. Blais a spol. mu vystříleli 42 litrů!

Sázkař 9Maro si připsal parádní zářez na pažbu v průběhu finále mezi Kanadou a Německem. Ukázal na kurzově velmi odvážnou predikci. Byl si jistý, že parta okolo kapitána Tylera Toffoliho dá v zápase jako první alespoň pět branek. Výhra čerstvých mistrů světa nad Němci v poměru 5:2 tipéra dovedla za parádní odměnou 48 236 Kč.

Také kalimero89 perfektně zmapoval kanadsko-německé klání. Necelých 20 minut před vrcholem hokejového šampionátu tušil, že v dresu s orlicí se prosadí John-Jason Peterka a zároveň Kanaďané navlečou na krk nejcennější kov (9,01). Přesně to se také stalo. Gól mladého forvarda Buffala v úvodní třetině na vítězství Němců nestačil, ale sázkař neměl důvod být smutný. Naopak. Přišel si na hezký obnos ve výši 25 228 Kč.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky za registraci během května!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.