Hlavní obsah

NHL na TV Tipsport: Otupí Pastrňák šavle? Vyhoří Chicago?

Boston kraluje NHL. Uspěl osmkrát v řadě, v 60 zápasech nasbíral 99 bodů a má nejméně propustnou obranu v lize. Ve Východní konferenci navíc nenajdete tým s lepším útokem. Ten diriguje David Pastrňák. S bilancí 42+38 patří k nejproduktivnějším borcům zámořské soutěže. Prosadí se hvězda největší sázkařské komunity Tipsportu i proti Buffalu?

Foto: Tipsport

NHL na TV Tipsport: Otupí Pastrňák šavle? Vyhoří Chicago?

Článek

Vsaďte si, jestli dá Pasta další gól (nebo dva?) či shrábne kanadské body. Založte si účet u Tipsportu, získejte 300 Kč zdarma na první sázky a sledujte kompletní program NHL živě pouze na TV Tipsport.

Jestřáb Kane uletěl do NY

Úplně jiné starosti než Boston má Chicago. S Columbusem, Anaheimem a San Jose se „přetahuje“ o pozici nejhoršího mužstva sezony. Do toho teď vyměnil Patricka Kanea, klubová legenda zamířila k Rangers. Nyní se jestřábi postaví silnému Dallasu, který bojuje o trůn pro krále Západní konference. Schytají debakl? Uvidíme přestřelku? Vsaďte si na over nebo under. V 10 z posledních 11 vzájemných zápasů padlo minimálně šest gólů.

O’Reilly se v Torontu chytil

Šanci na postup do play off chce přiživit Calgary. V noci ze čtvrtka na pátek ho ale nečeká nic snadného. Vyzve Toronto. Rozpoložení obou táborů je diametrálně odlišné. Zatímco Flames uspěli z předchozích 10 duelů pouze třikrát, Maple Leafs za stejné období jen třikrát prohráli. Matthewsovi a spol. navíc v útoku vydatnými bodovými příspěvky pomáhá Ryan O’Reilly, nedávná posila ze St. Louis. Zapíše se do statistik i na ledě plamenů?

Z predátorů nejde strach

Tipér PROanalytik se ve své analýze zaměřil na bitvu mezi Floridou a Nashvillem. S tím, že věří celku ze Sunrise (s kurzem 1,69): „Kvalita, forma a domácí prostředí hrají ve prospěch Panthers. Ti před svými fanoušky triumfovali v sedmi z předchozích 10 startů. Naopak Predátoři jsou na západě v tabulce venkovních zápasů až jedenáctí.“ Inspirujete se? Diskutujte o NHL s ostatními členy největší sázkařské komunity v tematickém fóru.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.