Hlavní obsah

NHL na TV Tipsport! Roztrhne se v Coloradu pytel s góly?

Colorado přivítá v rámci finále Západní konference NHL Edmonton. Domácí se dostali do další fáze přes St. Louis, které porazili 4:2 na zápasy.

Foto: Tipsport

NHL na TV Tipsport! Roztrhne se v Coloradu pytel s góly?

Článek

Oilers suverénně zdolali Calgary, jež si v sérii připsalo pouze jeden bod. Jak tento střet dopadne? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte bitvy prestižní zámořské ligy v přímých přenosech na TV Tipsport. Založte si účet u Tipsportu a získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky.

Hokejisté Avalanche jsou podle bookmakerů v úvodním duelu favorité. Roli může hrát i vyváženější kádr laviny. Edmonton zase disponuje nejproduktivnějšími borci vyřazovací části Connorem McDavidem a Leonem Draisaitlem. Naplní se kurzové predikce? Bavte se o hokeji v tematickém fóru.

Gólový festival!

„Souboje Oilers a Flames musely diváky bavit. Ve čtyřech z pěti utkání skončilo v síti minimálně osm puků! Colorado i Edmonton mají v kádru jedny z nejlepších forvardů světa. Na jejich hokej je radost pohledět. Olejářům se vyplatil příchod Evandera Kanea, který společně s Draisaitlem a McDavidem tvoří sehranou útočnou lajnu. Poslední dva zmiňovaní kanonýři nastřádali dohromady v play off 52 kanadských bodů! Věřím, že budeme svědky gólové podívané,“ napsal tipér Patazz ve své analýze na over 7,5.

Tipsport je oficiálním partnerem NHL a jedinou sázkovkou, která vám nabízí kompletní program top hokejové ligy světa živě. Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.