Hlavní obsah

NHL na TV Tipsport: Zničí Medvědi Montreal? Zaboduje Hughes?

Zámořská NHL rozjela druhou polovinu základní části. Lize vládne Boston. Soupeře ochromuje drtivým útokem, během 46 zápasů nasázel 177 gólů. Zároveň má nejlepší defenzivu (96 inkasovaných branek). Bruins v ofenzivě táhne David Pastrňák. Hvězda největší sázkařské komunity Tipsportu je jedním z nejproduktivnějších hráčů soutěže (s bilancí 36+29). Rozbalí to Pasta i na ledě Montrealu?

Foto: Tipsport

NHL na TV Tipsport: Zničí medvědi Montreal? Zaboduje Hughes?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu a sledujte kompletní program NHL živě pouze na TV Tipsport. Založte si účet a získejte 300 Kč zdarma na první sázky.

Ďáblové jedou nad plán

Ve Východní konferenci se oproti prognózám daří i New Jersey. Zlepšení se čekalo. Ale až takové? Devils bojují o druhé místo! Formu mají skvělou. Z posledních sedmi duelů padli jedinkrát. V noci z úterý na středu by si přitom mohli polepšit. Bookmakeři jim věří. Hokejisté z Newarku totiž vyzvou trápící se Vegas (z předchozích sedmi startů urvalo jen dva triumfy). Zapíše se do statistik centr ďáblů Jack Hughes, jenž bodoval pětkrát v řadě? Vsaďte si.

Rušno na západní frontě

Zatímco na východě kralují Bruins, na západě je situace zamotanější. O čelo se přetahují Winnipeg s Dallasem. Další soupeři jim těsně dýchají na záda. Jets se svoji pozici pokusí upevnit v Nashvillu, které bude rádo za postup do play off. Aktuálně to tak nevypadá… Výborně to teď naopak šlape Coloradu. Obhájce Stanley Cupu uspěl pětkrát za sebou. Zavalí lavina i Washington? Na Capitals doma nevyzrála v šesti z posledních sedmi zápasů.

Canadiens bez jiskry

Tipér Cubes si vsadil na Boston. Předpokládá, že nevýrazný Montreal roztrhá o minimálně dva góly: „Medvědi dominují NHL. V neděli sejmuli San Jose 4:0 a myslím si, že podobně dopadnou také Habs. Suzuki a spol. jsou v konferenci skoro na dně (víc horších obran nenajdete), platí za nejtrestanější mužstvo v lize a tým kolem střelce Davida Pastrňáka má jednu z nejlepších přesilovek,“ napsal sázkař v analýze s kurzem 1,59. Vidíte to stejně?

Inspirujte se, diskutujte o NHL s ostatními členy největší sázkařské komunity v tematickém fóru a sledujte všechna utkání nejprestižnější hokejové soutěže světa exkluzivně na TV Tipsport.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.