Hlavní obsah

NHL v plném proudu. Sledujte všechny zápasy exkluzivně na TV Tipsport!

Kanadsko-americká NHL se blíží polovině základní části. Západní konferenci kraluje Colorado, na špici východu se sluní floridské celky Lightning a Panthers.

Foto: Tipsport

NHL v plném proudu. Sledujte všechny zápasy exkluzivně na TV Tipsport!

Článek

Zatím tedy žádné velké překvapení. Jak to bude pokračovat dál? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte zámořskou soutěž v exkluzivních přímých přenosech na TV Tipsport. Tipsport je oficiálním partnerem NHL a jedinou sázkovkou, která vám od této sezony nabízí všechna utkání nejprestižnější hokejové ligy světa živě. Založte si účet a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Lavina z Denveru se spoléhá na příspěvky Nazema Kadriho. Zkušený forvard zažívá nejlepší ročník v kariéře. 49 bodů po 33 zápasech = pozice v TOP 5 bodování NHL. S produktivitou si však tradičně tykají i borci jako Rantanen, MacKinnon nebo Makar a v bráně začal opět úřadovat Pavel Francouz. Naplní konečně Colorado predikce a dojde si až pro Stanley Cup? Tipér chvojkajiri nepochybuje o tom, že v bitvě na ledě králů z Los Angeles své kvality potvrdí (v kurzu 1,8). Inspirujete se sázkařovou analýzou?

Olejářům hrozí debakl

Top vyzyvatelem Avs v boji o stříbrný pohár by mohla být Florida v čele s Jonathanem Huberdeauem. Ten se podobně jako Kadri v ofenzivě vyzná (bilance 15+38). Roztrhají teď panteři Edmonton? Oilers měli podle prognóz hrát nahoře. Vždyť přece mají Leona Draisaitla a Connora McDavida! Ne. I tato sezona dává za pravdu pochybovačům: Mužstvo nejde postavit pouze na dvou hráčích. Výsledky jsou žalostné. Jen dva triumfy z posledních 14 duelů! Nabízí se tak úvaha, jestli olejáři od Floridy náhodou neschytají výprask…

Jak to vidíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.