Hlavní obsah

Obhájí Capivari triumf ve Zlatém poháru?

Vrcholem nedělního programu v pražské Chuchle Areně bude nejdelší český dostih s proutěnými překážkami. Na startu 15. ročníku Zlatého poháru nechybí loňský vítěz Capivari, v jehož sedle opět pojede Josef Bartoš. Tušíte, že zase proběhne cílem jako první?

Foto: Tipsport

Obhájí Capivari triumf ve Zlatém poháru?

Článek

Tipsport je hlavním partnerem dostihového sportu. Vsaďte si a všechny české dostihy sledujte v přímých přenosech na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Trenér Josef Váňa ml. posílá do Zlatého poháru vedle Capivariho i Sternkranze (žokej Lukáš Matuský), kterého čeká v Chuchli premiéra. Sedmiletý tmavý hnědák zazářil na přelomu roku ve francouzském Cagnes-sur-mer, kde vyhrál Prix de la Picardie a skončil třetí v Grand Prix de la Ville de Nice. V těchto dvou dostizích doběhl dohromady pro odměnu 1,25 milionu Kč! Jestli čekáte, že v neděli ovládne Zlatý pohár, pošlete na tiket kurz 4,5.

Mezi favority patří i loni druhý Dragon (Daniel Vyhnálek). V letošní sezoně startoval jen jednou, před týdnem ale předvedl, že je ve výtečné formě. V Pardubicích zvítězil zadrženě s obrovským náskokem. Připíše v Chuchli další triumf s kurzem 3,5? Prozkoumejte kurzovou nabídku, vsaďte si na vaše favority a všechny české dostihy sledujte živě na TV Tipsport!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.