Hlavní obsah

Oktagon 53 živě: Dalisdaová vs. Dourtheová 2! Obhájí Němka titul?

Titulová bitva dvou dam slámové váhy, to je headliner německého Oktagonu 53. Zůstane opasek v držení domácí válečnice Kathariny Dalisdaové? Nebo o něj přijde po souboji s Francouzkou Evou Dourtheovou? Je jisté, že Oberhausen má před sebou velkolepý event. K parádní atmosféře přispějí i welterové duely Islama Dulatova s Ioannisem Palaiologosem a Miroslava Brože s Tomem Crosbym.

Foto: Tipsport

Oktagon 53 živě: Dalisdaová vs. Dourtheová 2! Obhájí Němka titul?

Článek

Nemáte o favoritech jasno? Inspirujte se analýzami hvězd! Komu věří fighteři Patrik Kincl, David Dvořák a Rony Paradeiser? Založte si účet u Tipsportu, vsaďte si na Oktagon, nechte se vtáhnout do dění v aréně Rudolfa Webera živě prostřednictvím TV Tipsport a získejte 300 Kč na své první sázky.

Tygří skok k obhajobě?

Šelma je hladová. Nasytí se Katharina Dalisdaová dalším nezapomenutelným triumfem? Vylepšit aktuální skóre 10-3-0 (výhra–porážka–remíza) a nepustit Dourtheovou na místo vládkyně slámové divize Oktagonu, to jsou hlavní cíle Němky pro domácí akci v Oberhausenu. Ukáže „Tigress“ ostré drápky?

Eva Dourtheová (8-5-0) rozhodně nerada vzpomíná na 18. prosinec 2021. Pod hlavičkou NFC se tehdy s Dalisdaovou utkala poprvé a neskončilo to pro ni dobře. Francouzka padla na body. Od tohoto fightu řekla prohrám stop a najela na vítěznou vlnu. Ta trvá už tři utkání v řadě. Oslaví šampionka European Beatdown z roku 2018 zisk dalšího opasku?

Tipér Djoker7 věří favoritce a naložil na vítězství Dalisdaové v kurzu 1,42. Zezelená jeho analýza?

Ripper vs. Greek Emperor

Islam Dulatov (9-1-0) se kromě bojových sportů věnuje i modelingové dráze, ale za křehkého hocha rozhodně neplatí. O tom svědčí i to, že veškeré skalpy v kleci nasbíral před úderem gongu. Polknout hořkou pilulku porážky musel pouze na samém startu MMA kariéry, kdy byl nad jeho síly Gjoni Palokaj, který získal větší počet bodů.

Bitvy Ioannise Palaiologose jsou vždy velice výživné a čas od času mají i velmi netradiční závěry. Hned dvakrát mohl „Greek Emperor“ (20-12-1) slavit po diskvalifikaci soupeře. Teď musí krotit dravé mládí Dulatova, který pro šestatřicetiletého fightera rozhodně nebude snadným soustem. O tom svědčí i predikce bookmakerů Tipsportu, kteří Řeka považují za outsidera klání. Vzepře se prognózám?

Paradeiser tuší překvapení

„V tomto stretnutí pôjdem trocha proti prúdu a dám to na Ioannisa kvôli tomu, že Dulatov ešte nezažil taký veľký tlak, aký dokáže Oktagon doniesť na domácej pôde. Palaiologos je už na to zvyknutý a dokáže prežiť prvé kolo, ktoré však bude preňho veľmi kritické. Mám pocit, že bude aj bitý, ale nejako to zvládne. Potom začne Dulatova lámať a nakoniec Ioannis triumfuje,“ hlásí Rony Paradeiser v kurzu 3,8.

Zamlouvá se vám tip slovenského šampiona lightweight divize Oktagonu? Přečtěte si také, co napsal v analýze k souboji Hojat Khajevand vs. David Zawada.

Nabito mají i Dvořák s Kinclem!

Nevíte, co dát na tiket u zápasu Miroslava Brože s Tomem Crosbym? Inspirujte se analýzou Davida Dvořáka s kurzem 2,25! „Stylisticky hodně vyrovnaný zápas, ve kterém věřím fandím Mírovi. Nevsadil bych nic jiného než výhru Brože na KO/TKO,“ míní UFC fighter.

Komu „Undertaker“ drží palce v další neméně napínavé konfrontaci Jan Malach vs. Gökhan Aksu? Najít názorovou shodu můžete i s Patrikem Kinclem, který rovněž detailně rozpitval česko-turecký duel. Úřadující vládce střední váhy Oktagonu mrknul i na welterový souboj Cihada Akipy a Ivici Truščeka.

Vychutnejte si Oktagon na TV Tipsport. Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.