Hlavní obsah

Play off NHL: Vegas selhalo. Rozdrtí Wild v bitvě č. 2?

V NHL naplno propuklo play off. 16 nejúspěšnějších klubů z Centrální, Východní, Severní a Západní divize bojuje o Stanley Cup. Za obhájce platí hokejisté Tampy Bay, kteří si na stříbrnou trofej brousí zuby také letos. Jsou podle vás největšími kandidáty na titul?

Foto: Tipsport.net

Play off NHL: Vegas selhalo. Rozdrtí Wild v bitvě č. 2?

Článek

Cestu pavoukem zahájili dobře. Floridu na úvod přestříleli 5:4. Potvrdí roli favorita i v další bitvě? Sázejte na NHL u Tipsportu, oficiálního partnera kanadsko-americké soutěže, a sledujte kompletní program nadstavby živě na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky!

Vstup do vyřazovací fáze překvapivě nevyšel Vegas, které padlo s Minnesotou. O rozhodující gól (a jediný nedělního večera) se v 64. minutě postaral Joel Eriksson. Jeden z top adeptů na celkový triumf jednoduše nenašel recept na bezchybného Cama Talbota, jenž zpacifikoval všech 42 střel. Srovnají Zlatí rytíři na 1:1 na zápasy? Při pohledu na bilanci předchozích duelů mezi těmito soupeři se zdá, že borci z Nevady začínají být proti týmu Wild trochu bezradní – prohráli s ním šestkrát z posledních sedmi vzájemných střetů.

Kaprizov a spol. pod palbou

Sázkař Hasbulla777 věří, že Golden Knights tentokrát v ofenzívě promluví a zaznamenají minimálně tři góly: „První utkání jsem sledoval. Vegas mělo hodně šancí, dvakrát nastřelilo brankovou konstrukci. Myslím si, že v zápase č. 2 bude diktovat hru. Od úvodního buly proto očekávám velký nástup domácích hokejistů. Stav série je jen 1:0 pro Minnesotu, pro favorizované rytíře tak pořád nic dramatického. Další duel na svém stadionu si už ale nemůžou dovolit ztratit,“ zanalyzoval tipér kurz 1,65.

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.