Hlavní obsah

Plzeň vs. Vítkovice! Bude to padat, hlásí tipér Fakken

Úterní program hokejové Tipsport extraligy? Velmi nadupaný. Tipéři se mohou těšit na parádní zápas šesté Plzně, která přivítá druhé Vítkovice. Kurzy jsou téměř vyrovnané a jen za mírného favorita je považován slezský klub. To členové největší komunity sázkařů mají jasno o mnoho více. Západočeskému týmu nedávají téměř žádné šance.

Foto: Tipsport

Plzeň vs. Vítkovice! Bude to padat, hlásí tipér Fakken

Článek

Jak to vidíte vy? Vsaďte si u Tipsportu, sledujte utkání živě na TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Indiáni nejsou v nejlepší formě. Z posledních dvou zápasů nevytěžili ani bod a obdrželi hned 10 branek. Neexistuje tak pro ně lepší cesta než si udobřit fanoušky skrz výhru nad Vítkovicemi. Zúročí Západočeši výhodu domácího prostředí? Čeká je pořádně těžká dřina. Ostravané hrají ve výborné fazoně a nadále drží krok s lídrem z Pardubic, kterému nedovolili bodově výrazněji poodskočit. Aktuálně si brousí zuby už na třetí triumf v řadě. Podmaní si Lakatoš a spol. plzeňský led?

Gólová smršť

„Zarazily mě vyrovnané kurzy. Mým favoritem jsou hosté, kteří zvítězili jak v Českých Budějovicích, tak i v Karlových Varech. V tabulce venkovních týmů drží druhou pozici a jsou na nejlepší cestě do play off. Výkony Plzně neodpovídají momentálnímu šestému místu v tabulce. Navíc ji trápí marodka a v posledním zápase chyběl Zámorský. Bude to padat, ale v neprospěch domácích. Tipuji, že padne alespoň pět gólů,“ napsal Fakken, který zanalyzoval kurz 1,62.

Půjdete do toho s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.