Hlavní obsah

Pokoří na ME Češi tulipány?

Tipsport

Skupinové části fotbalového mistrovství Evropy odzvonilo. Vykrystalizovaly dvojice pro osmifinále. Česká reprezentace se o postup do další fáze porve s Nizozemci. Favoritem nedělní konfrontace je tým Oranje, vítěz skupiny C, který v dosavadním průběhu turnaje ještě nezaváhal.

Foto: Tipsport

Pokoří na ME Češi tulipány?

Článek

Nejprve přestřílel Ukrajinu 3:2, pak vynuloval Rakousko (2:0) a nakonec rozebral Severní Makedonii v poměru 3:0. Co myslíte, zastaví mužstvo trenéra Šilhavého útočné choutky Tulipánů? Vsaďte si u Tipsportu a zpestřete si ME Tipovačkou o 2 miliony korun na sázení a s cenami pro 20 000 nejlepších tipérů. Získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky!

Většina členů největší komunity sázkařů míní, že čtvrtfinále vybojuje parta kolem kapitána Georginia Wijnalduma – borce, jenž dal na ME tři góly (stejně jako Patrik Schick v českém táboře) a je nejlepším střelcem svého týmu.

Konec nadějí!„S devíti body v základní části Nizozemci nenechali nikoho na pochybách. Jejich devízou je zcela jistě rychlost v přechodové fázi a skvělá rozehrávka De Jonga z Barcelony. V útoku je skvělý Depay, mladý Malen z PSV či Weghorst z Wolfsburgu. Hra našeho týmu se Skotskem a Anglií byla katastrofální. V úvodním duelu jsme se trefili z půlky a po centru, jinak měl soupeř tři čtyři gólovky. Proti Albionu jsme byli bez šance…“, zanalyzoval český krach v kurzu 1,7 mirapribil.

Souhlasíte s ním? Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.