Hlavní obsah

Pokračují evropské poháry! Vystřelí si sázkař bak188604 parádní výhru 1 812 426 Kč?

Arsenal proti Barceloně, Juve proti Bayernu. Tento týden nás v Lize mistrů čekají fotbalové lahůdky. Ve čtvrtek se potom Sparta vypraví uhájit postup do ruského Kransodaru. Vystřelí hostující týmy sázkaři s přezdívkou bak188604 přes milión korun?

Foto: Sport.cz

Pokračují evropské poháry! Vystřelí si sázkař bak188604 parádní výhru 1 812 426 Kč?

Článek

Tento týden nabídnou evropské poháry fotbalovým fandům i sázkařům skutečné hody. Začínáme pěkně zostra úterními souboji Juve proti Bayernu a Arsenalu proti Barceloně. V souboji italského šampióna s německým věří největší sázkařská komunita jednoznačně družině Pepa Guardioly. Přes 85 % tipů totiž v kurzu 2,60:1 posílá tři body do Německa. Ale jak upozorňuje ve své analýze tipér s přezdívkou YammYHammYQQ, Juventus na svém hřišti v lize neprohrál od 25. 10. 2015 a v LM letos dokonce nedostal ani gól.

Dokončí hosté rozjetou cestu za milionem?

Ligu mistrů bude tento týden obzvlášť pozorně sledovat tipér s přezdívkou bak188604. Ten má totiž z minulého týdne na tiketu už osm přesných zásahů. K famózní výhře 1 812 426 Kč mu tak chybí jenom tři zápasy. Nutně potřebuje, aby hosté uspěli v obou úterních zápasech a aby si výhru odvezlo i Atlético z Eindhovenu.

Výhru hostů si samozřejmě přejí i všichni fandové českého fotbalu ve čtvrtečním souboji Evropské ligy mezi Krasnodarem a Spartou. Zkušení tipéři se ale drží zásady, že fanouškovství na tiket nepatří, a tak jde přes 86 % tipů na domácí v kurzu 2,04:1. Ale například tipér s přezdívkou belqeran připomíná, že Sparta zůstává jedním z mála týmů, které v letošním ročníku Evropské ligy ještě neprohrály.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.