Hlavní obsah

Porazí Češi Tre Kronor? Vsaďte si!

Po dvou dnech volna se český národní tým na mistrovství světa střetne se Švédskem. Žlutomodří vstoupili do turnaje stejně špatně jako Pešánův výběr. Nejprve prohráli s Dánskem 3:4 a poté nebodovali ani v zápasu s Běloruskem, kterému nedokázali dát gól. Sejmou je i hokejisté se lvem na prsou v kurzu 2,30?

Foto: Tipsport.net

Porazí Češi Tre Kronor? Vsaďte si!

Článek

V pondělní bitvě s Běloruskem české mužstvo vybojovalo první vítězství na turnaji. Outsidera ale zlomilo až v prodloužení. O góly se postarali Kovář, Kubalík a Zadina, tedy nově složená elitní útočná formace. Prosadí se také ve čtvrtek? Na Českých hokejových hrách se Filip Zadina trefil do sítě Tre Kronor hned dvakrát. Tušíte, že dokáže zase skórovat? Vsaďte si u Tipsportu a všechna utkání mistrovství světa sledujte živě na TV Tipsport. Získejte navíc 500 Kč zdarma na své první sázky!

V letošní sezoně se reprezentaci proti Švédsku dařilo. První dva souboje v rámci Euro Hockey Tour ovládli hráči pod vedením trenéra Pešána 3:1 a 4:1. V Malmö pak sice slavili Seveřané vítězství 3:2 po prodloužení, těsně před začátkem šampionátu ale opět zněla po vzájemném utkání v Praze česká hymna (3:2 pp). Narazí Klingberg a spol. i tentokrát?

V první třetině Češi nepropadnou

„Švédové zatím na mistrovství světa nic nepředvedli. V úvodním zápase padli s Dánskem 3:4, v druhém dokonce nedali ani jednu branku Bělorusku (0:1). Češi byli po dvou zápasech také bez bodu. V bitvách s Ruskem a Švýcarskem ale první třetinu neprohráli. Doporučuji vsadit, že i v utkání s Tre Kronor ji naši neprojedou,“ uvedl v analýze s kurzem 1,36 sázkař s nickem prelouc. Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.