Hlavní obsah

Potvrdí Slavia ve šlágru s Plzní letošní suverenitu?

Fotbalisté Slavie jsou krůček od obhajoby mistrovského titulu. Stačí, aby Sparta v neděli nevyhrála v Liberci a o letošním českém šampionovi bude jasno. Pokud Letenští pod Ještědem zvítězí, dá sešívaným jistotu bod uhraný ve šlágru s Plzní. Přejede tým trenéra Trpišovského Viktorii v kurzu 1,98?

Foto: Tipsport

Potvrdí Slavia ve šlágru s Plzní letošní suverenitu?

Článek

Západočeši jsou ve velmi dobré formě. V uplynulých deseti kolech sedmkrát vyhráli a třikrát remizovali. Jestli čekáte, že ani v Edenu Limberský a spol. nepadnou, pošlete do hry kurz 1,79. Od začátku sezony sešívaní v lize ani jednou neodcházeli ze hřiště poraženi. Ukončí Západočeši sérii lídra (kurz 4,12)? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy 1. české ligy živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

V posledních čtyřech vzájemných zápasech nedokázala Plzeň ani jednou skórovat. Na hřišti Slavie navíc v osmi utkáních vstřelila dohromady jediný gól! Překonají tentokrát hosté brankáře červenobílých (kurz 1,47), nebo se opět neprosadí v kurzu 2,48?

V letošní i minulé sezoně přinesly souboje Viktorie se sešívanými vždy maximálně jednu trefu. Tušíte-li opakování stejného scénáře, dejte na tiket kurz 3,29. Vsadit si můžete i na přesný výsledek. Při pohledu na zmiňované čtyři duely zjistíte, že hned tři z nich skončily vítězstvím vršovického týmu 1:0. Porazí Stanciu a spol. zase soupeře 1:0 v kurzu 6,86?

Viktoria v Edenu narazí!

„Slavia v posledních týdnech nepodává výkony, na jaké jsme byli zvyklí. Patrně se projevuje únava. Přece jen bojovala do nedávna na třech frontách. Poté, co ji vyřadil Arsenal z Evropské ligy, začala ztrácet i v domácí lize. Teď ji ovšem čeká Plzeň a s tou doma neprohrává! Ve prospěch sešívaných hovoří domácí prostředí, kvalita kádru, zázemí i trenér. V tom všem má Slavia malinko navrch. Proto se nebojím vsadit čistou jedničku,“ má jasno Archechempe. Necháte se inspirovat jeho analýzou s kurzem 1,95?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.