Hlavní obsah

RFA 6 živě: Humburger vs. Ďatelinka! Kdo ovládne tahák galavečera?

Ve Sportovní hale v Prievidze to bude žít! V sobotu se na Slovensku koná další turnaj československé bojové organizace Real Fight Arena. Fanoušci krvavého sportu se mohou těšit na pořádnou porci kvalitních duelů. O hlavní zápas galavečera se postarají Dominik Humburger a Milan Ďatelinka. Souboj střední hmotnostní kategorie slibuje epickou zápletku.

Foto: Tipsport

RFA 6 živě: Humburger vs. Ďatelinka! Kdo ovládne tahák galavečera?

Článek

Založte si účet u Tipsportu, sledujte kompletní program RFA na TV Tipsport a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky.

Ďatelinka už něco v profi světě MMA zažil. Absolvoval 14 partií s bilancí 8-6. Když vyhrál, bylo to vždy před koncem časového limitu. Nutno podotknout, že v současnosti moc nezáří.

Tíží ho dvě po sobě jdoucí porážky. Loni v březnu podlehl Karlosovi Vémolovi v Oktagonu a na náladě mu nepřidala ani premiéra v RFA. Před téměř půl rokem ho vyškolil Nenad Avramovič, kterému vyšla gilotina. Potvrdí, že nosí přezdívku "Mr Comeback" oprávněně?

Proti bude Dominik Humburger (4-0-0). Český fighter si v březnu odkroutil debut v RFA. Ten mu vyšel na jedničku s hvězdičkou. Abylayovi Ibrayevovi uštědřil TKO. O pět měsíců později si v KSW vychutnal Poláka Boryse Borkowskiho. Stejným způsobem.

Koho v tomto headlineru favorizujete vy? Vsaďte si.

Triumf Ďatelinky

„Humburger má sice bilanci 4-0-0, ale jeho soupeři se neřadili ani mezi československý průměr. Je to velmi šikovný bojovník. Stále však teprve sbírá zkušenosti. Ďatelinka za posledních pět let podlehl pouze kvalitním borcům jako Avramovič, Vémola a Kisič. Pro Humburgera bude Ďatelinka těžkou zkouškou. Větší motivaci a skills vidím na straně Milana, který si tři prohry v řadě nemůže dovolit. Ďatelinka zvítězí,“ napsal makan8, který zanalyzoval kurz 1,96.

Vychutnejte si RFA na TV Tipsport. Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.