Hlavní obsah

Rozsápou Bruins ostrovany? Pantery čeká Tampa!

Celá řada českých hokejistů bude v akci v brzkém nedělním ránu v zámořské hokejové NHL, které je Tipsport oficiálním partnerem. V bitvě o první místo v Centrální divizi si to rozdá Florida (Radko Gudas) s Tampou Bay (Ondřej Palát) a souběžně začíná duel NY Islanders s lídrem Východní divize Bostonem (Davidové Pastrňák a Krejčí). Dočkáme se napínavých bitev a spousty branek v nejlepší lize světa? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání NHL živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport.net

Rozsápou Bruins ostrovany? Pantery čeká Tampa!

Článek

Předchozí dva zápasy Floridy s Tampou přinesly vždy gólové hody. Na Štědrý den se radovaly blesky, které svého soka sežehly 6:1, o měsíc a půl později (12. 2.) se role otočily a panteři slavili po triumfu 5:2. Uvidíme další ofenzivní show? Předchozí duely Lightning k tomu přímo vybízí. Z minulých sedmi padl over 4,5 gólu šestkrát, ve čtyřech případech pak bylo k vidění přesně sedm zásahů.

Hodně zajímavý by mohl být i střet NY Islanders s Bostonem. Ve dvou z předešlých čtyř vzájemných konfrontací nestačilo na určení vítěze 60 minut hry. To samé pak platilo i pro tři z posledních pěti duelů ostrovanů a naprosto totožná bilance platí i pro medvědy. Dočkají se fanoušci dalšího prodloužení? Vsaďte si a sledujte všechny zápasy NHL živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.