Hlavní obsah

Sázkař bral 113 tisíc. Kdyby si počkal, mohl mít o 700 litrů víc!

Tipér Dehet sázející u Tipsportu v neděli pořádně rozvířil vody v Tiket aréně, když ukázal na osm střelců z hokejové Tipsport extraligy. Za deset korun políčil v akovce na 409 861 Kč, ty samé hráče pak nasázel i do kombíku, který mu mohl přihrát podobnou částku. Že je nemožné něco takového trefit? Nesmysl. Možné je vše, a to se opět potvrdilo. Jednu černou kaňku však přeci jen najdeme. Ještě než se totiž Matěj Stránský v duelu Třince s Českými Budějovicemi stihl dvakrát prosadit, sáhl Dehet po cashoutu. A to samé udělal i ve druhém případě, jen o něco dříve…

Foto: Tipsport.net

Sázkař bral 113 tisíc. Kdyby si počkal, mohl mít o 700 litrů víc!

Článek

Na konto mu tak přišla suma přesahující 113 tisíc, ale mohlo být lépe. Přibližně o 700 tisíc! Kombík si nechal sázkař vyplatit po pěti úspěšných zásazích ve chvíli, kdy se krátil čas Lukáši Cingelovi. Ten se v dresu Hradce Králové proti Karlovým Varům prosadil až v 51. minutě. Na tomto tiketu shrábl 13 113 Kč. Vsaďte si u Tipsportu i vy a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Stránský nakonec uspěl…

Akovku v tu chvíli ještě nechal běžet a udělal dobře. Cingela napodobil i Michal Řepík ze Sparty, jenž o výhře nad Mladou Boleslaví rozhodl až v prodloužení. I tyto nervy Dehet ustál.

Martina Stránského však už nezvládl, paradoxně přitom šlo o příležitost s nejnižším kurzem (2). Svou „povinnost“ třinecký hokejista splnil ve 38. minutě a v závěru prostředního dějství přidal i další zásah. Na osud tiketů už ale tyto zásahy neměly žádný vliv.

Přidejte se k největší komunitě sázkařů a založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.