Hlavní obsah

Semifinále ME! Ukončí Anglie dánskou pohádku?

Fotbalové mistrovství Evropy pomalu vrcholí. Středeční program vyplní semifinálová srážka Anglie vs. Dánsko. Favoritem je Albion, který se mezi poslední čtyři týmy na ME probojoval po dlouhých 25 letech.

Foto: Tipsport

Semifinále ME! Ukončí Anglie dánskou pohádku?

Článek

Kane a spol. ovládli skupinu D s Českem, Chorvatskem a Skotskem, v 1. kole play off přetlačili Německo (2:0) a poté s přehledem zpacifikovali Ukrajinu (4:0). Vynulují teď doma ve Wembley také Seveřany? Udrží i v šestém utkání na šampionátu čisté konto? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma na své první sázky!

Angličané nabrali slušnou formu. Neporaženi jsou už 11 zápasů v řadě. Dánsko, které se do semifinále ME dostalo poprvé od roku 1992, kdy celý turnaj vyhrálo, ale určitě není bez šance. Jeho výkony postupně gradují! Ve vyřazovací části to pocítil jak Wales, jenž padl 0:4, tak minule Češi (1:2). Mužstvo trenéra Kaspera Hjulmanda má navíc na fotbalového obra vedeného Garethem Southgatem i jednu příjemnou vzpomínku – ne tak dávno, v říjnu 2020, ho ve Wembley v Lize národů porazilo 1:0.

Senzace v Londýně

Tipér chachar99 vyhlíží úspěch party kapitána Simona Kjaera (v kurzu 5,47): „Proti Ukrajině to byl první jednoznačný triumf Anglie. Její hra je nudná, ne nijak útočná a myslím si, že zrovna od Dánů nějakou tu branku inkasuje. Seveřané jsou pro mě velmi milým překvapením. Slušný tým, krásné a rychlé kombinace. Jsou ofenzivně laděni a kromě duelu s námi ostatní mužstva přehrávali. Ačkoliv má Albion výhodu domácího prostředí, věřím, že Dánsko bude opět diktovat hru. Očekávám jeho vítězství 2:0 nebo 2:1.“

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.